Paul med i "A to the Z"

Paul var med i tidningen A-Z där de för varje bokstav skriver ett fakta om honom. Jag visste allting som de hade skrivit och jag har även skrivit det tidigare på bloggen, men om ni vill läsa det på engelska så kan ni klicka er in här.


The Vampire Diaries nominerat till Saturn Award 2012

Även detta år är The Vampire Diaries nominerade till Saturn Award. De är nominerade till kategorin "Best Youth-Oriented Series on Television". De andra nominerade serierna är Being Human, Doctor Who, The Nine Lives of Chloe King, The Secret Circle och Teen Wolf. Awardet tar plats den 20 juni iallafall i Burbank, men ännu kan vi inte rösta. Ni kan läsa mera om awardet här.


Update med bilden av Paul och Nina på The Vampire Diaries inspelning

Fick en kommentar av en tjej som inte kunde se bilden, vet inte om jag gjorde något fel, men jag ser den ännu. Laddar upp den här igen dock, så här är den! Kram! :)


Ännu en ny BTS bild på Nina och Paul från The Vampire Diaries


Dagens bild


Video : Stefan Salvatore - I'm Sexy And I Know It

De flesta av er har säkert hört LMFAO's stora hit, I'm Sexy And I Know It, och nu har någon mixat ihop en sådan video med Paul från hans roll i The Vampire Diaries. Tycker att den är ganska rolig!


Mera bilder från Elton John´s Aids Fondation

Här kommer de sista bilderna från eventet Paul var på i söndags. Med på bilderna ser ni också Pauls fru, Torrey Devitto. Henne ser vi också i The Vampire Diaries i rollen som Meredith.

Click to view full size image Click to view full size image
Click to view full size image Click to view full size image
Click to view full size image Click to view full size image

Om Stelena bilden + en till BTS bild!

Vilket avsnitt och vart hittade du bilden? Hoppas verkligen på Stelena!!!

svar: Hejsan! Hittade bilden på en tumblr blogg om Paul (dock kommer jag inte ihåg adressen mera) och det stod inte vilket avsnitt bilden är ifrån, men när jag vet skriver jag upp det här! Här är en nästan likadan bild, dock är den lite nyare. Hittade den på weheartit.com!


Visste ni att..

..när Paul var 15 år gjorde han en tatuering eftersom han blev övertalad av en kille som senare fick honom reglerad från skolan? När han väl blev 20 hjälpte en japansk tatueringsartist med att täcka över tatueringen som Paul ångrade. Tatueringen ser nu ut som en ros på Pauls högra axel.


Paul och Torrey på Elton John´s Aids Fondation

Här ser ni en video med Paul och hans underbara fru Torrey Devitto när de går på röda mattan på Elton John's Aids Foundation. Jättevackra var de båda två.


Ny design på PWS?

Har tröttnat lite på designen på bloggen. Funderar lite på att göra en ny design helt och hållet - ändra allt ungefär. Berätta gärna och ge åsikter. Vill ni ha en ny design?

Om ni vill så får ni gärna hjälpa mig med att välja färgerna till bloggen, bilder, typsnitt osv. Jag tar emot all hjälp och alla tips som jag får!


Paul trending just nu på twitter


Ny BTS bild på Nina Dobrev och Paul från TVD

Ny behind-the-scenes bild på Nina och Paul. Ser ni att de håller varandra i handen? :) För er som har undrat och frågat, är detta svaret till att vi ska få se några romantiska scener mellan de två inom kort?


Nya bilder från 3x16 - 1912


Dagens bild/bilder


Paul på Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party

Igår (26.2) syntes Paul och några andra från The Vampire Diaries på Elton John AIDS Foundation Party. Paul såg stilig ut i grå skjorta, kostym och svart slips.


Paul talar om Stefans mörka sida - The Vampire Diaries Stakeout


Bild på Stefan inför Valentines day

Någon vecka för sent, men iallafall en bild som CW släppte på skojs skull på Stefan inför datumet 14 februari, alla hjärtans dag. Vad tycker ni om bilden? :)


The Vampire Diaries håller paus två veckor framåt i USA

Som rubriken säger. Det kommer inte att komma något avsnitt förrän torsdagen den 15 mars. Orsaken är helt enkelt som alltid att de skall hinna spela in avsnitten och få dem så bra klippta och helt enkelt så fantastiskt bra som möjligt. Två veckor går ändå ganska fort, så no panic! :)

Synopsis för 3x16 - 1912

THE MURDER MYSTERY DEEPENSThe present-day murders in Mystic Falls remind Damon (Ian Somerhalder) of a similar crime spree a century earlier. In flashbacks to 1912, Damon recalls a beautiful vampire, Sage (guest star Cassidy Freeman), who showed him a whole new way to exist. Sheriff Forbes (Marguerite MacIntyre) warns Damon not to get involved in her investigation, but Damon is convinced she’s going after the wrong suspect. Elena (Nina Dobrev) and Matt (Zach Roerig) resort to breaking and entering in their search for evidence to prove Dr. Fell (guest star Torrey Devitto) is a murderer. For reasons known only to her, Rebekah (guest star Claire Holt), becomes interested in locating one of the town’s oldest landmarks. Finally, Elena comes to a new understanding of the path her life has taken, and Damon makes an emotional confession to Stefan (Paul Wesley

Trailer för 3x16 - 1912

Ett flashback avsnitt på gångs! Mycket spoilers för er som ännu inte sett de senaste avsnitten. Jag har ännu inte hunnit se de senaste två avsnitten, men jag vill helst inte se alla videoklipp och så, heheh.. :)


Tillbaka från Thailand

Hej mina fina och trogna bloggläsare! Jag är tillbaka från min semesterresa i Bangkok & Pattaya - Thailand. Hoppas ni klarat er utan bloggning! Det kommer att ta några dagar förrän jag bloggar regelbundet igen eftersom jag är helt virrig just nu med dygnsrytmen. Hoppas ni förstår det. :) Ska genast börja med att posta upp alla de viktigaste saker som hänt de senaste två veckorna.


I Thailand : 11 - 27 februari 2012

Hej alla underbara läsare! Nu drar jag till Thailand! :) Kommer inte att blogga här något alls som sagt, men jag har tidinställt några inlägg om mig på min privata blogg som ni kan hitta här. Hoppas ni har det bra! Jag är tillbaka måndagen den 27 februari, kramar!


Webbklipp från 3x15 - All My Children

Ett klipp från nästa veckas avsnitt med Damon och Stefan. Mycket spoilers för er som inte sett de senaste avsnitten. Såååå mycket spoilers verkligen! Älskade faktiskt 3x14 så mycket!


Längre promo för 3x15 - All My Children


Gifs från dansen med Elena & Stefan - Dangerous Liaisons

Ljuvligt! Danserna var fantastiska! I första bilden ser vi Elena (Nina Dobrev) komma från att ha dansat med Damon (Ian Somerhalder) till att dansa med Stefan. Älskar dessa bilder!


Promobilden för 3x14 - Dangerous Liaisons

Här är en annan version av postern för 3x14. Spoilers, men hoppas att det inte gör något. Underligt att bilden kom ut efter avsnittet..


BTS bild från EW's fotografering med Paul och Nina Dobrev


2 promos för 3x15 - All My Children

Vad tyckte ni om balavsnittet 3x14? Enligt mig var det helt ljuvligt, underbart! Tänker inte spoila er som ej sett det, men då rekommenderar jag för er som ej sett avsnitt 14 och de tidigare avsnitten att INTE se dessa promos. Första är för USA, andra Kanada.


BTS video från fotograferingen med EW

Mycket nyheter gällande fotograferingen med EW - Entertainment Weekly - just nu, men vi klagar inte! Här är lite BTS från fotograferingen med Nina, Ian och Paul.


Preview med Julie Plec och Caroline Dries inför 3x14 ikväll i USA

SPOILERS!!!

Ny BTS bild från 3x14 - Dangerous Liaisons

En 'Behind The Scenes' bild från 3x14, Dangerous Liaisons, har kommit ut. Hollywoodlife.com var det som släppte den. Där ser vi Ian Somerhalder, Claire Holt, Paul och Nina Dobrev.


Ännu en svartvit bild från EW på Ian, Nina och Paul

Jättesnygg bild på Paul med sina costars från The vampire Diaries har kommit ut. Nina Dobrev och Ian Somerhalder är med på bilden. Vad tycker ni? :)

Ni kan se en ny bild på Ian & Nina här.

En till bild från fotograferingen med EW

Ian Somerhalder, Nina Dobrev & Paul.

Dagens bild


Ny BTS bild från 3x13 - Bringing Out The Dead

En ny bild på Daniel Gillies, Joseph Morgan och Paul har kommit ut. Den är från middagsscenen i förra veckans avsnitt. Som de flesta 'Behind The Scenes' bilder så är denna väldigt suddig.


The Vampire Diaries med i Entertainment Weekly

Här nedan följer lite bilder på Nina Dobrev, Ian Somerhalder och Paul som var med i EW. Både på framsidan och inne i tidningen fanns det lite andra bilder och en artikel! Förlåt att bilderna kommer upp så sent. Jag har varit så himla upptagen idag!


Bild från TBD i bättre kvalitét

En av bilderna jag visade för någon månad sedan från "The Baytown Disco", en av Pauls kommande filmer, var i lite dålig kvalitét så här är den (dock taggad) i lite bättre kvalitét.


Lite mera om när jag är borta

Beklagar för dålig uppdatering. Dåligt med nyheter och så har jag mycket att göra i skolan eftersom jag är borta i två veckor från och med lördag. Eftersom ni inte hade något behov (de flesta av er) av en gästbloggare så tänkte jag skippa det. Om jag har tid och hör i Thailand att det hänt något jätteviktigt gällande Paul kanske jag hyr en thailändsk dator. Tror dock inte att jag kommer göra och hinna med det.

Sidor ni kan besöka för att få The Vampire Diaries info hittar ni i mina länkar + thevampirediariesfans.blogg.se och thesalvatorebrothers.blogg.se brukar ha bra med information!


Chris Grismer twittrar bild på Paul från The Vampire Diaries

Chris Grismer twittrade följande bild här nedan som är tagen på inspelningsplatsen av The Vampire Diaries. Snygg bild! Dock i lite dålig kvalitet.

Är det Stefan på denna bild?

Det har spektulerats om att det är Stefan som Damon slänger från balkongen i nästa avsnitt. I promon ser vi Damon och Stefan slåss i deras kostymer och på denna bild är de även i kostymer. Kan det vara Stefan? :) Vad tror ni?


Dagens bild


Lite om kommande saker i mitt, Märtas, liv

Hejsan! Skriver ett inlägg här på PWS för att jag har några saker jag vill informera er om.

För det första.. När jag hade frågestund här på bloggen så var det många som var intresserade av mig, så nu har ni chansen att skriva om ni vill ha en frågestund på min privata blogg också om ni klickar här.

Den andra grejen jag ska berätta för er är att jag ska åka på en semesterresa till Thailand nästa veckas lördag, den 11 februari. Jag kommer att lämna datorn hemma och bara slappna av så bloggen kommer att ligga död. Vill ni att jag tar in en gästbloggare under de två veckorna som jag är borta eller klarar ni er utan bloggning?

Och för dig som undrade varför Candice (Accola) ser så annorluna ut på bilden i förra inlägget.. Hon har inget smink på sig! :) Kan vara lite ovant just därför! Kramar!

Idag sitter Paul med grabbarna från The Vampire Diaries framför tv:n

Idag sitter Paul och de andra pojkarna från The Vampire Diaries och tittar på Nina Dobrev (Elena) och Candice Accola (Caroline) från tv:n. De är med i en volleybollsmatch för kändisar. Så Paul befinner sig i Atlanta tillsammans med killarna och stöder Nina och Candice.

Tjejerna idag.

Angående länkbyten

Hej på er! För er som har fansites och vill marknadsföra era bloggar så kan ni gärna göra ett länkbyte med mig. För att din blogg ska komma upp i min blogg i menyn har jag detta som regler :
  • Lägga upp en länk till Paul Wesley Sweden i er meny!
  • Länka gärna som en bild. Det gör jag.
  • Om ni vill avsluta länkbytet, meddela mig.
  • För förra punkten - länken ska vara där hela tiden!
  • Synbar länk!
Jag gör just nu länkbyten med Kristen S, The Secret Sircle Sweden, Candice Accola Sweden och Nina Dobrev Daily. Vill du läggas till den listan? Kommentera eller skicka ett mejl till paulwesley@hotmail.se!

BTS bild på Paul och Joseph Morgan från 3x13

Suddig bild, men den är ändå ny från den här veckans avsnitt av The Vampire Diaries. Från avsnitt 13, Bringing Out The Dead, kommer alltså denna bild. Se den i en mindre storlek och färg här.


Ny bild på The Vampire Diaries gänget!

En jättesnygg bild på The Vampire Diaries-gänget har kommit ut! Den är en BTS bild från 3x14, Dangerous Liaisons, som kommer ut nästa veckas torsdag!


Bilder från 3x15 - All My Children

Nu har det kommit ut lite bilder från avsnitt 15 som sänds om två veckor! Med på bilderna ser ni Ian Somerhalder (Damon) och Kat Graham (Bonnie).

Och frågan gällande varför Klaus dödade sin mamma.. Jag tror det faktiskt var för att hon är/var den som kan döda honom. Vet inte om jag har rätt men, det låter trovärdigt!

Ni kan se resten HÄR.

Kommande kyss 3x14?

Kommer vi att få se någon kyss i 3x14?

svar : Vet faktiskt inte! Jag hoppas på det! :) Man blir ju alltid så överraskad, så vi får se det nästa vecka helt enkelt! :) Kram på dig!


BTS från The Vampire Diaries - Switching Brothers

Ny 'Behind The Scenes' video med Ian, Nina  och Paul finns ute. De pratar lite om ämnet "Switching Brothers" där Pauls roll Stefan blivit mera som Ians roll Damon och tvärtom. :) Gissar att de filmat det här under det kommande Flashback-avsnittet, kolla bara på våran Paul!


Webbklipp från 3x14 - Dangerous Liaisons

CW har också släppt ett klipp från 3x14, Dangerous Liaisons, nästa veckas avsnitt. I klippet ser vi Elena, Damon och Stefan. Spoilers för er som inte sett 3x13 och tidigare avsnitt före det såklart! :)


Ännu en ny The Vampire Diaries poster!

EW släppte igår en ny poster för TVD för att välkomna februari. Med på postern ser vi Paul, Joseph Morgan (Klauss), Ian Somerhalder (Damon) och Nina Dobrev (Elena & Katherine).


Kanadensiska promon för 3x14 - Dangerous Liaisions

Den vanliga promon hittar ni om ni scrollar ner lite! Här är dock Kanadas promo för 3x14, men observera som vanligt alla spoilers och att videon är i dålig kvalitet.


Vad tyckte ni om 3x13? :) Blev så glad när jag såg det! Diskutera gärna i kommentarerna!

Dagens citat

Det här får bli dagens citat. Det är en av mina favoritscener faktiskt. Saknar Jenna så himla mycket! :) Citatet kommer från säsong 2 av TVD.


Video där jag svarar på frågor om min finska & svenska

Okej! Bättre sent än aldrig! Här pratar jag såväl svenska som finska och besvarar på lite frågor. Ursäkta min Nylands-dialekt vid vissa ord och mitt utseénde idag. Var jättenervös när jag spelade in denna video, så jag stammar lite, men ju mer jag pratar så destu bättre blir det. Varsågoda iallafall!

priv. blogg : marrizzz.blogg.se!

Promobild för 3x14 - Dangerous Liaisons


Kanadas promo i bra kvalité - 3x13 "Bringing Out The Dead"

Märkte denna video i förrgår, men lade aldrig upp den på bloggen. Någon har varit så vänlig och lagt upp Kanadas promo i riktigt bra kvalité! OBS! Spoilervarning!


Trailer / sneak-peek inför TVD 3x14 - Dangerous Liaisons

Ingen aning varför de släpper en trailer för nästa veckas avsnitt, men jag klagar inte! :) Fjortonde avsnittet alltså, bal i Mystic Falls! Som vanligt, observera spoilers!


Hur Paul har ändrat på tre år

Pretty amazing! Han blir bara snyggare och snyggare med åren! Eller vad säger ni? Bilderna är från CW's events, 2009-2011.


Välkommen februari - ny poster från The Vampire Diaries!

En ny poster inför Klaus middagsparty. Med på bilden är Ian Somerhalder, Paul, Nina Dobrev och Joseph Morgan. Snygg poster tycker jag!


Varför uppdateringen är seg..

Hejsan! Tänkte berätta för er som undrar.. Jag har fallit rakt på min högra axel, så den är inte riktigt i skicket. Inget destu värre har hänt. Dock gör det jäkligt ont. Idag ska jag besöka lite läkare igen, men jag uppdaterar så fort jag har tid och bara hinner! Kram!