Dåligt med nyheter och uppdatering

Hej läsare! Förlåt för att jag inte uppdaterat sen i morse. För det första finns det inte mycket nyheter om Paul just nu och för det andra så har jag varit med om en olycka och varit på sjukhuset flera timmar idag. Mår inte riktigt bra ännu, har väldigt ont, så jag uppdaterar imorgon!

Tänkte dock säga som svar till Nikki att jag nog tror att vi kommer att få fina Stelena-scener och stunder ännu! :) Kram på dig!

Spoilers om Stelena i de kommande avsnitten

Finns det något hopp för Stefan och Elena?

Denna kärlekstriangel kommer att brinna i de kommande avsnitten med Stefan och Damon som försöker återuppbygga sitt förhållande som bröder, trots att de älskar samma flicka, Elena.

Från interju med en av The Vampire Diaries producers.

Bilder från avsnitt 2x07

Stelena trending på twitter

Vårt allas favoritpar (eller?) var trending på twitter igår på kvällen i Amerika. "Bring Stelena Back" var trending i flera timmar. Vad tror ni? Tror ni att vi får Stelena tillbaka? :)


Dagens bild

Och förresten.. Jag försöker hela tiden få upp min video på YouTube, men det går riktigt långsamt. Måste varje dag starta om allting från början av uppladdningen igen och det blir lite knepigt. Kan garantera er att den kommer upp den här veckan ännu, inte ikväll dock! :)


Svar på lite allt möjligt

Din blogg är så himla bra! Fortsätt med det du gör :) Undrar var bilderna är ifrån? Hade vart jätte kul höra dig prata finska, försök gärna ladda igen. Vilken är Pauls favorit stad? Lagar Paul mat nångång till sin älskade hustru Torrey?Hoppas detta va lite nya frågor:-) Kram :P

svar : Hej flickor! Tack för er positiva cred, ni är underbara! :) Bilderna jag lägger ut på bloggen är från Google från helt flera olika platser. Ibland är bilderna från The Vampire Diaries, ibland privata osv. Bilden du kommenterade till är från första säsongen av The Vampire Diaries!

Försöker ladda upp videon den hela tiden! Det är ganska segt, det ligger på 13% just nu och jag är ju inte dygnet runt på datorn så det tar tider, men jag lovar.. Den kommer upp! :)

Pauls favorit stad är New York och Torrey har nämnt att Paul då och då kan laga mat åt dem båda. Hans specialitet är lasagne! :) Kram på er!

Paul och Torrey på basketmatch

UPDATE! Ny fråga kom in! Är det bara jag som ser fel eller har Paul inte lika tränad mage för i säsong 1 & 2 hade han typ sexpack vilket de inte ser ut som nu :(

svar : Såg det också faktiskt. Tror att han har bytt träningssätt och jag tror även att den är hälsosamt för honom att ha lite mera kött på sig! :) Men vi får se magen sedan när avsnittet kommer! :)

Angående Paul på twitter

Läste nyss på Paul twitter,va ett fan som twittrade-will you never reply your fans? Och Paul svarade henne-Never! Hrm.. Hur ska man ställa sig till det? Ian är ju rätt bra på svara tillbaka till sina fans iaf och han är ju rätt upptagen också. Blev lite besviken allt. Paul verkar ju va en schysst kille. Kramis!

svar : Paul är en väldigt schysst kille, men han har verkligen inte alltid tid att svara och läsa allting som hans fans skriver. Han säger att han försöker så gott han kan, men det lyckas inte alltid och tiden räcker aldrig till. Han har ju 716.714 (senast jag kollade) följare, så det är ganska svårt! Kram på dig! :)


Nyhetstomt för tillfället!

Det är ganska nyhetstomt både när det gäller Paul och också när det gäller The Vampire Diaries. Försöker dock ladda upp ett videoklipp på YouTube där jag pratar finska, men det vill verkligen inte ladda!

Så ni ska inte tro att jag ligger död här, finns nog här hela tiden och väntar på nyheter att uppdatera! :)


Dagens citat

"I love her Damon."
"So do I."

- Stefan & Damon - 3x13 "Bringing Out The Dead"

Ett av citaten från den kanadensiska promon för nästa veckas avsnitt. Skrev ju tidigare om att jag tror att Stefan får sin mänsklighet tillbaka.. Vad tror ni nu? :) Se promon här. Triangeldrama på gångs!Kanadas promo för 3x13 - Bringing Out The Dead

Nu har Kanadas promo kommit ut inför nästa veckas avsnitt. Kanadas promo är ju alltid i lite sämre kvalitét, men de brukar ändå visa lite mera än de andra promona. OBS! Spoilers!

PS :
Var är ni? Saknar era fina kommentarer massor! :) Ni ska inte känna att ni inte kan ställa frågor, tipsa mig och sådant. Kommentera på! :)


Dagens citat

Om att bära/hålla Nina Dobrev i famnen i The Vampire Diaries.

"It's not very difficult actually. If I'm supposed to like run with her in my arms, which takes a long time to shoot then of course.. That might be a little bit difficult and hard. Nina Dobrev is not heavy at all, so it's very easy if it's just about having her in my arms still just for a few takes, that's just.. Well.. Who doesn't want to have a girl in their arms for a while? [Laughs]"

Click to view full size image Click to view full size image

Paul med i 50 bästa vampyrer 2012

Pauls roll Stefan Salvatore kom med på listan för 50 bästa vampyrerna 2012. Han slopade bla. Jasper Cullen  i Twilight, Dracula i filmen Dracula och Russell Edgington i True Blood. Paul hittar vi på plats 15! Tycker dock att Paul borde varit längre upp på listan. Bättre går det nästa år.

Om ni är intresserade av listan, klicka här. Nina Dobrev, Joseph Morgan och Ian Somerhalder är i topp 10. Ian som spelar Damon tog faktiskt hem 1:a platsen. 


Officiell poster för nästa veckas avsnitt 3x13 - Bringing Out The Dead

En ny poster har släppts ut inför avsnitt 13 som sänds nästa vecka i Amerika. Jag beklagar för er som ser i svensk takt om detta ger er en spoiler, men eftersom jag har många läsare som följer med TVD i USA så tänkte jag att jag kan lägga in den. Tyvärr finns ej postern i full storlek.


Dagens citat

"Working with Claire Holt is really amazing! We connected immediately and became really good friends. I'm so happy she got the role, because I've acctually  watched a few of her movies. She's so young and talented!"


Nytt videoklipp från avsnitt 3x13 - Bringing Out The Dead

CW har släppt ut ett klipp från nästa veckas avsnitt. Denna gång får vi se en titt på vad Damon och Stefan håller på med. Observera dock som vanligt, alla spoilers! 

Kan dock berätta för er som har sett fram tills 3x12 att snabbt klicka på PLAY-knappen eftersom vi ser Paul utan skjorta i detta klipp! :)


SVAR

Jag blir inte irriterad på dem som tipsar mig om saker på bloggen, för er som undrar. Läser dock varenda fanpage som finns om honom och det finns inte många om Paul. Läser dem alla och de är på franska, tyska och spanska och jag gör mitt bästa för att översätta dem till svenska så jag jobbar väldigt hårt.

Så jag blir inte alls irriterad ifall ni skickar in tips, var dock medvetna om att jag kanske redan bloggat eller nämnt det tidigare och att vissa saker inte alls stämmer.

Kram på er!
/ Märta

Inga nya avsnitt i både Amerika & Sverige

Idag har vi inget nytt avsnitt att se för oss som ser i Amerikas takt och det kommer heller inte att komma ett nytt avsnitt i Sverige på TV6 idag heller.

Amerika sänder ett nytt avsnitt nästa vecka och TV6 har en längre tid paus.

Bild från nästa avsnitt i USA.

Två nya bilder på Stefan från 3x14 - Dangerous Liaisons

Två nya bilder på Stefan/Paul har släppts ut från det 14:e avsnittet av The Vampire Diaries. Paul och Ian Somerhalder i kostymer, behöver jag säga mer? :) Nina Dobrev är också med på en av bilderna. Om ni vill se resten av bilderna från det avsnittet kan ni titta in här. SPOILERS!


Synopsis för 3x15 - All My Children

CW har nu släppt en officiell synopsis för avsnitt 15, "All My Children" som sänds 16 februari. Observera spoilers!

A FLIP OF THE COIN — After starting her day with a startling discovery of Damon’s (Ian Somerhalder) latest indiscretion, Elena (Nina Dobrev) is frustrated to find that none of her friends agree with her on how they should react to the Original family’s internal power struggle. Once again caught up in the destiny of the Bennett witches, Bonnie (Kat Graham) and Abby (guest star Persia White) find themselves playing a part in a ritual to appease the spirits of nature. When Elijah (guest star Daniel Gillies) gives Damon and Stefan (Paul Wesley) a dangerous ultimatum that puts Elena in danger, they turn to Alaric (Matt Davis) and Meredith (guest star Torrey Devitto) for help with a plan that leads them to a terrible choice. Candice Accola also stars.

Svar till Nikki

Hej tjejen! Klart bättre du bloggar om svaren än svarar i kommentarerna.Hittade lite länkar..du har nog sett dom osv.Men iaf.Bla bilder på hans ex tjej pussas..he he.Och lite om han själv.Hrm?

svar : Jag har sett länkarna du skickade, dock är de gamla och jag har publicerat dem förrut i den gamla bloggen! :) Och bilderna på Paul och Marnette där de kysser varandra är från en film! Ta hand om dig, kram!


Dagens bild


The Vampire Diaries 3x16 får en titel

Tv Guide har bekräftat både en ny Gilbert-roll i serien, som kommer att ha scener med Salvatore bröderna i 3x16, och också vad det 16:e avsnittet av The Vampire Diaries kommer att heta 1912. Det betyder flashbacks! Avsnittet kommer (om jag räknade rätt och om de ej håller mer pauser) så kommer avsnittet att sändas den 23:e februari.


Jamie (Robert Richard) från The Vampire Diaries 3x12 pratar om Paul

Stunden då Jamie sköt Stefan i 3x12 - det var väldigt häpnadsväckande. Hur var det att jobba med Paul Wesley?

Han är så mycket talang! Jag har jobbat med flera unga män och jag skulle troligtvis ge Paul de största berömet, eftersom han var otroligt bra på det han gjorde. Han bara kom för att spela in scenen och han visste exakt vad han ville göra och hur han skulle göra. Han hade mycket självförtroende och han fick mig att resa mig flera snäpp för att komma upp till hans nivå.


Sh*t Vampire Diaries Fans Says

Tittade på denna video som en tjej i Amerika hade klippt ihop. Det är en paraodi på en annan video (Sh*t Girls Say), men jag måste säga att hon fick allting rätt. Det mesta hon säger i denna video brukar jag själv säga när jag ser på The Vampire Diaries. Testa er själva! Gör ni också så som tjejen? :)


Dagens bild


Om min twitter

Tack åter igen för alla dina svar. Kollade nyss din twitter,såg du bla twittrar(eller vad det nu kallas för?) med Ian..wow. Har själv ingen twitter så vet ej 100 % hur allt där funkar.Får du svar nångång direkt till dig från nån av skådisarna? Nyfiken! Kiitos!!!! Tack!!! Hoppas du ej tog illa vid dig skrev tack på finska? Hrm?Du gör min dag glädjefull!

svar : Hoppas förresten att det är okej att jag alltid svarar i inlägg istället för kommentarer? Tänkte att det är lättare så behöver ni inte ställa samma fråga flera gånger. Min twitter är då @marrizzz och ni får gärna följa mig där! :) Det jag skrev till Ian vet jag inte om han såg, men jag har en gång twittrat på Nina Dobrevs bild att den var fin och fick till svar "Thank you goregous! :) Annars har jag aldrig på det sättet skrivit med dem. Vad du är duktig på finska, tog inte alls illa vid! Kram/hali! ♥


Om Stefan och Elena i säsong 3 + Torrey & Paul

Har du fler bilder på dom tillsammans när dom började dejta? Vad va det första Paul föll för hos Torrey? Vad va det första Torrey föll för hos Paul? Har du bilder på deras vigselringar?

Kommer stefan och elena någonsin typ kyssas elr bli tilsammans i säsong 3?


svar : Hej flickor! Tycker att det är jätteroligt att ni ställer så många frågor och jag tackar ännu en gång för de snälla orden ni skriver, det värmer massor. Jag har hört att Torrey föll för hans sätt att uttrycka sig själv och sättet att prata på. Eftersom Paul har sagt att han gillar bruna ögon och brunt hår så tror jag att det är det som han föll för allra först. :)

Jag slår vad om att vi inte sett den sista kyssen av Stefan och Elena. Vet inte riktigt säkert när och om de kommer att haka ihop igen, men det kommer de nog att göra. Som Klaus har sagt.. "That kind of love never dies".

Här kommer några bilder på Torrey & Paul som önskat. Ringarna ser du på de sista bilderna!
Lite om Paul och Torrey's förhållande

Tänkte att jag berättar lite mer om Paul och Torrey eftersom ni tycker att det är intressant. Paul och Torrey träffades i slutet av år 2006 då de började spela in en film tillsammans, Killer Movie. De höll på med filmen hela 2007 och blev kära under inspelningen. Paul och Torrey gifte sig i april 2011, en liten ceremoni i New York. Vet inte om de planerar att skaffa barn, men troligen inte just nu eftersom de har båda mycket som händer i deras karriärliv. Hoppas ni blev nöjda med svaren!

Gammal bild på Paul och Torrey, tagen år 2007.

Om Paul gällande bil + var Paul är ifrån

Läste Pauls twitter nyss. Är det Ninas Audi han pratar om? Haha. Undrar om va han som fick byta däck? Paul kommer väl från Warsawa (säkert ej rätt stavat) i Polen?

svar : Hejsan! Har aldrig hört att Paul skulle ha en bil så det kan hända att det är Torreys bil eller vem annan som helst. :) Kan bra vara han som fick byta dem! :) Har hört om att han kommer från Warsawa, men vissa källor säger också att det är falskt, så jag vet inte riktigt! Hoppas du ändå blev nöjd med svaren, kram!


Nya bilder från 3x13 - Bringing Out The Dead

CW har släppt ut några bilder från det 13:e avsnittet av The Vampire Diaries som sänds den 2 februari, dvs. om lite mer än en vecka! Med på bilderna är Joseph Morgan (Klaus). Om ni vill se flera bilder så kan ni kika in här. Obesevera dock massa spoilers! 


Nina Dobrev pratar om 3x14 med Seventeen

Nina Dobrev (Elena & Katherine) pratade lite om det 14:e avsnittet av The Vampire Diaries som sänds den 9 februari tillsammans med Seventeen. Hon gav oss lite spoilers iallafall!

Kan du berätta om de nya avsnittena som kommer i slutet av månaden?

Nina : Det är baldags igen i Mystic Falls och alla huvudroller är inbjudna. De vet inte vad de ska förvänta sig eftersom det finns en hel del med spänning och att vara på denna fest känns som om det är en tickande bomb.Alla är på vakt och väntar på att det ska bryta ut. Det är drama on och off på dansgolvet — några av karaktärerna kopplas, på gott och ont. Och det sista jag kan säga är att det kommer att finnas några ganska avgörande saker som sägs och det kan inte tas tillbaka. Det kommer att bli en stor överraskning för alla dem som tittar!


SVAR TILL FRÅGESTUNDEN

Avslutar den lite tidigare eftersom jag fick tillbaka feedback att ni är klara med era frågor. Om det var någon/några frågor ni glömde att fråga så vet ni ju att ni kan fråga dem när som helst annars! Och annars, tack så mycket för all positiv cred ni ger mig, ni är underbara allihop!

Pauls snyggaste outfits enligt dig?

svar : Tycker att Paul alltid ser väldigt stilig och snygg ut vad han än har på sig, men här nedan är två av mina många favoriter från awards han varit på.


Har Paul något djur?

svar : Paul har inget djur, men han ställer gärna upp som hund/kattvakt när hans vänner inte kan.

Dricker Paul kaffe?

svar : Ja, Paul tycker jättemycket om kaffe! :)

Vem är Pauls favorit skådespelare?

svar : Paul har ingen favorit, men han har sagt att han jättegärna skulle vilja jobba med Leonardo DiCaprio, Meryl Streep och Johnny Depp.

Vem är Pauls bästa vänner?

svar : Han har aldrig sagt vem hans bästa vän är, men han umgås mest med hans fru Torrey Devitto, Ian Somerhalder, Joseph Morgan och Nina Dobrev + flera skådespelare från The Vampire Diaries. Han brukar ibland också synas med bla. Kaley Cuoco, Emily Van Camp, Ben McKenzie, Adam Brody och Brittany Snow.


Vilken är Pauls och din favorit bok och film?

svar : Paul har inte mycket tid till att läsa böcker så han har ingen favorit, men en av hans favoritfilmer är gamla och hederliga Titanic. Själv tycker jag om Twilight-böckerna och de filmerna + många till!

Person Paul ser upp till?

svar : Hans mamma & pappa.

Är det sant att Paul spelar gitarr och gör du inte också det?

svar : Det är sant att Paul spelar gitarr och det gör jag med!

Vad gör Paul när han inte jobbar?

svar : Då sover han gärna (eftersom han ofta jobbar så sent med The Vampire Diaries), men han gillar även att resa, spela gitarr, spela ishockey och åka snowboard.

Kan du inte berätta lite om ditt liv i Finland och dina språkkunskaper? Det verkar så himla intressant!

svar : Jag bor alltså i södra Finland och där jag bor talar de flesta svenska. Jag har i hela mitt liv pratat svenska, men kan prata finska också, dock gör jag det sällan. Det händer mest när jag är och shoppar och i skolan på finskaundervisningen. Så i staden där jag bor klarar jag mig på svenska! Kan också prata flytande engelska och även lite tyska!

Pauls födelsemärken?

svar : Det födelsemärket jag sett är på Pauls högra kind, vet inte så himla mycket annat om det. Han har väl som oss alla andra, några här och där! :)


Hur fixar du ditt eget hår?

svar : Det enda jag brukar göra med mitt hår är att tvätta det ca. var och varannan dag med vanligt shampoo och balsam från LÓRÉAL. Flera knep har jag inte! :)

Hur klär man sig som Paul?

svar : Sätt på dig ett par jeans, en kavaj och en skjorta/t-shirt så är du helt rätt klädd!

Hur klär man sig som Elena i The Vampire Diaries och fixar håret så som henne?

svar : Detta har inte så mycket att göra med Paul, men svarar gladeligen på det ändå. Klä dig i ett par jeans/leggings och ha en cardigan och en mönstrad topp på + boots/sneakers, då har du Elena looken! Håret delar du in i en mittbena och sätter pannluggen bakom öronen och låter håret falla ner över axlarna.

Vilka filmer och serier har Paul medverkat i som blivit kända?

svar : Förutom The Vampire Diaries har Paul varit med i The O.C, Wolf Lake, Smallville, CSI : Miami, CSI : New York, Fallen, Beneath The Blue, Everwood och American Dreams!

Hur många är de i Pauls familj?

svar : Paul + hans mamma & pappa och hans tre systrar, så sex stycken!

Vilka är dina favoritscener med Paul från The Vampire Diaries?

svar : Har inga favoriter, gillar alla så mycket! :)


Har Paul twitter?

svar : Jadå, Paul har en twitter där han heter @paulwesley!

Har du twitter eller facebook man kan följa? Du verkar så trevlig!

svar : Tackar! :) Jag har en twitter där jag heter @marrizzz, en privat facebook och en blogg som heter marrizzz.blogg.se!

Pratar du mycket finska? Kan du inte spela in något där du pratar finska?

svar : Jag pratar finska när jag måste. Kan ta och lägga in en video så snabbt som möjligt, I promise!

Pauls favorit doft?

svar : Paul älskar doften av hans mammas mat, bättre dofter finns det inte enligt Paul.

Bilder från när han var liten?

svar : Tyvärr finns det inte några bilder från när Paul var liten, beklagar! :)

Hur kom det sig att han blev skådespelare? Gick han på teater och gärna lite fakta om det.

svar : Paul sysslade med teater i skolan och tyckte jättemycket om det. Han var även med i en sk. "soap opera" när han gick i High School som han kom på tanken att bli skådespelare. Han sökte till college och kom in, men han blev erbjuden flera filmroller och bestämde sig för att sluta college i New Jersey och flyttade till Los Angeles för att bli en riktig skådespelare.

Kommer Paul att komma till Sverige?

svar : Som det ser ut just nu - nej. Men vi vet ju aldrig vad som händer inom de närmaste året/åren. Det kan komma som en överraskning att han kommer till Sverige!

Var från Polen kommer hans föräldrar ifrån?

svar : Ingen aning! Det finns inga svar på det på internet heller tyvärr!

Vad tycker du att är det bästa med Paul?

svar : Hela hans personlighet. Han är generös, rolig, trevlig och snäll! En mycket härlig person verkar han vara!


Hur länge var Paul tillsammans med sitt ex Marnette och varför tog det slut?

svar : De dejtade i ungefär 1½ år. Vet inte varför det tog slut. De passade säkert inte riktigt tillsammans helt enkelt. Sådant händer! :)

Jag har finskt påbrå o har aldrig vart i Finland,påbrå runt Romanievi.Men hört de ej förstår svenska där..o finska kan jag bara lite.Nått ställe du kan rekommendera runt Helsingfors..för där kan väll de flesta svenska? Detta va lite off topic.Hoppas ok iaf.

svar : Hejsan tjejen! Mer än okej att du frågar detta, passar mig fin fint! Antar att du menar Romaniemi! :) Det ligger ju ganska långt upp och i norr av Finland och där är de tyvärr få som kan tala svenska. Jag bor i en kommun som heter Raseborg och till den kommunen hör flera städer. Bla. den staden som jag bor i, Karis. Karis ligger ganska nära Ekenäs och Hangö. Om ni läst historia vet ni lite vad som hänt här under världskrigena. I Raseborg skulle jag säga att 90% (om inte mera) av befolkningen pratar flytande svenska. Karis är en timmes bilfärd från Helsingfors, men inne i Helsingfors förstår dom dig helt okej om du pratar svenska, men är ganska dåliga på att prata svenska. :) Om du vill komma till Finland så ska du veta att du nog blir förstådd, om du redan kan lite finska så är det utmärkt!

Kan du lägga upp nya bilder på Paul? Typ från 3:e säsongen i The Vampire Diaries i bra kvalité?

svar : Absolut! Här nedan är några relativt nya (några veckor gamla eller andra mer).


Kollade på Pauls ex Marnette.. Ibland va hon blond o ibland brunett, men antar hon är brunett naturligt? Hon har iaf bruna ögon. Så att Paul är förtjust i bruna ögon har jag förstått. Torrey har likaså bruna ögon.

svar : Hon är brunett naturligt! Kände inte igen hennes och Pauls förhållande förrän jag sökte upp det för någon vecka sedan, så det var kanske inte så seriöst. Paul är förtjust i brunhåriga och brunögda kvinnor. Han har sagt att det har en viss charm! :)

Pauls favoritkläder?

svar : Jeans/joggingbrallor och en slapp t-shirt.

Pauls favoritmat?

svar : Sushi!

Pauls längd och vikt?

svar : Paul är ca. 1.85 lång, men vikten har jag ingen aning om. Gissar att han väger mellan 70-75 kilo.

Vet att Paul har MC-kort, men har han någon bil och isåfall hurudan?

svar : Paul har ingen bil just nu. Han gillar att köra sin MC, eller så åker han i taxi osv.

Scener du gråtit till på TVD?

svar : Alla känslomässiga scener, nästan alla Stelena scener (bara för att de är så ljuvliga) och några andra scener. De scener där Stefan gråter.. Då rinner tårarna på mig. Är en riktig lipsill.


Några bilder på dig själv? Du är jättesöt! :P

svar : Nämen tack sötis! ♥ Jadå, här nedan ser ni mig!


Kan du berätta om Finland och om hur du har det där? När du går och handlar t.ex.. Måste du prata finska då?

svar : Har berättat lite om du scrollar uppåt, men Finland är pretty much samma som Sverige! :) När jag går till butiken behöver jag inte prata finska. Inte i Raseborg iallafall. I Helsingfors brukar jag prata finska dock.

Jag älskar Klaus och jag undrar om du vet något om honom och Caroline!

svar : Jaaaaa.. Rykten säger ju att han ska bli kär i en vampyr.. En blond vampyr.. Mer vet jag inte dock, men jag tycker att de är ganska fina tillsammans! :)

Vilken färg har Paul på ögonen?

svar : Pauls ögon är gröna!

Har du träffat Paul? Om inte, vad skulle du göra om du träffade honom?

svar : Jag har aldrig träffat honom och har ingen kontakt med Paul, men om jag skulle träffa honom.. Hmm.. Jag skulle väl prata lite om min blogg och diskutera allmänt!

Team Klaus / Elijah?

svar : Ahh.. Så svååårt! :) Gillar dem båda, men gillar kanske Elijah ändå lite bättre.

Team Damon / Stefan?

svar : Team Defan. Gillar båda allt för mycket! :)

Delena / Stelena?

svar : Både och, men min största passion är nog Stelena.


Team Forwood / Maroline?

svar : Forwood! Så mycket spänning mellan Caroline och Tyler.

Bra ställen att shoppa på i Finland (utan att kunna tala finska :D) Är på väg dit om några veckor!

svar : Helsingfors! Finns ett köpcentrum som heter Forum som jag gillar väldigt mycket! Finns dock butiker överallt i hela Helsingfors!

Favoritkaraktär i TVD?

svar : Salvatore-bröderna! :)

Pauls favoritfärg?

svar : Blå!

En bild där Paul kysser/kramar Torrey?

svar : Har aldrig sett en bild där Paul kysser Torrey, men här är en fin bild där de håller om varandra.


Har han varit tillsammans med Nina nångång? Kommer dom bli tillsammans igen? Vad tror du? :P

svar : Paul har aldrig varit tillsammans med Nina, de är bara väldigt goda vänner! De kommer nog aldrig att bli tillsammans vad jag tror. Det sägs ju också att hon dejtar sin och Pauls costar Ian Somerhalder. :)

Har du någon aning ifall stefan och Elena kommer bli tillsammans igen? Vad tror du??

svar : I böckerna blir hon tillsammans med Damon till slut, men jag tror faktiskt att det blir Stelena igen! :)
Random fakta (typ 5 saker?) om Paul?

 • Paul tycker att han är den seriösaste på inspelningarna av The Vampire Diaries.
 • Favoritsnabbmaten är pizza och efter det äter han favoriten 'Ben & Jerry Ice Cream'.
 • Paul har aldrig rökt.
 • Pauls största idol är hans mamma.
 • Paul var aldrig omtyckt hos tjejer i skolan.

Har Ian och Nina varit med i någon serie/film? Förstår om du ej svarar eftersom bloggen är om Paul.
svar : Hejsan hejsan! :) Jag kan ändå svara på det! ;) Jag tycker att du ska spana in Ian i Lost och när det gäller Nina tycker jag att du ska kolla in Degrassi, The Roommate och Arena. Alla deras roller finns på deras wikipedia-sidor.

Och som jag sade.. Om ni har mer frågor, tänk inte ens på det två gånget.. Skriv kommentaren direkt! Älskar när ni kommenterar! Tar också emot mejl till adressen paulwesley@hotmail.se, kollar mejlen varje dag! :) Tack för alla frågor ni skickade, kram!

Nyhetstomt - kom ihåg frågestunden!

Det är ganska tyst nu med nyheter om Paul och The Vampire Diaries just nu. Gör mitt bästa för att hitta lite ny information och nytt skvaller, men allting är ganska dött just nu.

Vill påminna er alla att ställa nu massa frågor till frågestunden som ni hittar här! Det gör absolut ingenting om ni redan kommenterat och ställt frågor, gör det igen! :) Det finns ingen gräns för hurudana frågor ni ställer och jag ska försöka svara på alla frågor så gott som jag kan! Den avslutas ju först på fredag, men om ni är säkra på att ni har skrivit alla frågorna så kan jag avsluta den tidigare. Helt hur ni vill.


Dagens citat

"I could not live without Nina Dobev and Ian Somerhalder. They make my life complete. They are the funniest and craziest people I've ever met. I love them."


The Vampire Diaries 2x21 - The Sun Also Rises på MTV3 ikväll

För er som råkar har tillgång till de finska kanalerna så kan jag berätta att de sänder avsnitt 21 av säsong 2 ikväll klockan 23:05 finsk tid och svensk tid blir det alltså 22:05. Kanal 3/MTV3 sänds det på.


Paul twittrar - "Honest people are hard to find"

Undrar vad Paul menar med vad han twittrade igår på kvällen/natten. Paul brukar ibland twittra lite underligt, men vi vet aldrig vad det här kan betyda.

 (x)

Video : Funny Paul Wesley Moments

Älskar duktiga fans som samlar roliga stunder i ett enda videoklipp. Det finns flera av de här klippen och en 'Part 2' av denna video också som ni hittar i slutet av videon. Enjoy!


Frågestund på PWS!

Nu kör vi! Bombadera mig med hundra- eller kanske tusentals frågor! Avslutar frågestunden den 27 januari, nästa veckas fredag. Låter det bra? :) Har inget emot heller att ni ställer frågor annars, men tänkte nu lite specifikt ta in massa frågor! Kommentera till detta inlägg, ready set gooo! :)

PS : Min blogg råkade få ett litet stavfel i förra inlägget, så nu testar jag på nytt.. Här finns min privata blogg. Nu borde länken fungera och vara korrekt! Och Nikki, dina frågor tänkte jag ta på samma gång nästa vecka, är det okej för dig? Kramar!


Pauls flickvänner + lite om mig själv

Hur många har Paul dejtat innan han fann sin stora kärlek Torrey? Kanske jobbigt jag har så många frågor?

svar : För det första, det är inte alls jobbigt att du ställer frågor! Väldigt roligt! Kan hålla en frågestund igen så kan du fråga massa frågor och alla andra med, helt hur ni vill! Ni kan ju kommentera vad ni tycker!

Som svar på din första fråga.. Paul har egentligen bara dejtat en tjej före han träffade Torrey år 2006. Hon som han dejtade hette Marnette Patterson som han dejtade under 2004, bild på henne finns här nedan! Hoppas du blev nöjd med dina svar! :)


Jag tror att jag inte är ensam om denna fråga.. Kan du inte berätta lite om dig?

svar : Hejsan! Javisst. Har berättat lite om det tidigare, men du kanske missade det! Jag heter då Märta och jag är 14 år gammal. Jag bor i södra Finland, en timmes bilfärd från huvustaden Helsingfors. Jag gillar att fotografera, designa, se på tv och hålla på med musik. Jag spelar gitarr och sjunger i kör också. När det gäller TV-serier ser jag bla. på Gossip Girl, Pretty Little Liars, 90210 och Glee. Vad finns det mera att säga? :) Ni kan om ni vill kika in på min privata blogg här och så kan ni söka er in på kategorin "Om mig". Kram!


Dagens bild


The Vampire Diaries håller paus på TV6

Förlåt för att detta kommer upp först idag, vår dator kraschade igår så kunde inte blogga.

Avsnitt nio från säsong tre sändes igår på TV6 som vanligt, men nu kommer de att hålla paus med The Vampire Diaries och istället sända annat som t.ex. filmer & gamla serier. De börjar vara i kapp med Amerika (3x12 som de är på) så de måste vänta på tills de får in avsnittena och så ska de ännu textas och fixas av jobbare på TV6.

The Vampire Diaries är tillbaka på TV6 med avsnitt 10 först fredagen den 16 mars!


Om Paul & Torrey + Pauls religion

Umgås Paul o Torrey med Nina och Ian privat? Läste i en skvallerblaska att Torrey ville gifta sig fort pga. motspelerskan Nina Dobrev. Paul gillar ju som bekant brunetter o Nina är vacker hon också. Fast kan väl inte stämma? Vet du vad Paul har för religion? Tänkte när han och hans familj är från Polen.

svar : Hejsan! Paul och Torrey brukar ganska ofta umgås med Nina och Ian privat. Det finns en bild på dem alla fyra tillsammans på en utekväll. Nina och Pauls fru är faktiskt väldigt bra vänner också.

Skvallerblaskan du läste stämde inte alls. :) Paul och Torrey har varit tillsammans sedan 2006, flera år före The Vampire Diaries inspelningarna började och före han träffade Nina Dobrev. Paul och Torrey gifte sig eftersom de varit tillsammans i fyra år och var/är väldigt kära.

Som svar på din andra fråga.. Paul är kristen, precis som de fleta av oss är. Själv är jag kristen, vet inte dock om du är det! :) Polen hör ju till Europa och här är största delen av befolkningen kristna!

Hoppas du blev nöjd med ditt svar! Kram! :)

Torrey Devitto och Nina Dobrev - goda vänner.

Gifs från 3x12 - The Ties That Bind

Nio helt underbara små GIFS på Paul från avsnitt 12, The Ties That Bind.


Torrey Devitto talar om Paul i en intervju

I och med att du är gift med Paul så har du såklart känt The Vampire Diaries gänget en tid, men gav Paul dig några råd inför att jobba med t.ex. Ian Somerhalder och Matt Davis?


Torrey : [Skrattar] Låt mig se.. Nej, inte egentligen.. Såklart pratade jag med mina nära och kära och frågade dem om råd, men jag har en regel med de som jag älskar — nära familj och vänner — att om jag inte frågar dem så vill jag inte ha några råd. Jag gillar idén att själv definera rollen, för om andra säger vad jag ska göra och jag inte tycker att det är helt rätt blir jag fast med den tanken. Så jag testar mig själv fram.. Och om jag behöver hjälp frågar jag såklart någon.


Jag talade med Paul förra veckan om hans mera 'Elaka Stefan' och han sade att du hade sagt till honom, "Jag har alltid njutit av att titta på Stefan, men nu när han spelar en elakare, badass sida, så är det mera underhållade och intressant att titta". Vad tycker du att är mest roligt att titta på?


Torrey : Jag tycker att han är en fantastisk skådespelare och det säger jag inte bara för att vi är ett par.. Jag tror att just med denna roll så mycket mer och visa vad han kan. Det har varit jätteroligt att se honom ändra från snälla Stefan till en mera "badass sida".  Helt annorlunda än vad han gjort de tidigare säsongerna. Men ja, det är ganska roligt för jag och alla mina flickkompisar brukar säga, “Det här är så tufft. Så himla bra!” och Paul och andra kilar säger typ, “Det här är bara skräp.. Vi är jättetrevliga så länge som ni vill och ni säger inget, och plötsligt är vi skitstövlar och alla flickor älskar det. Vad är riktigt fel med er damer? Ni är alla lite konstiga” Jag kan faktiskt inte ens säga emot.. Det är sant. Varför tycker vi flickor så mycket om "badass killar" (t.ex. Damon)? Det är ett mysterium.


Jag berättade för honom att när det gäller Stefan så är det bara "the best of both worlds". Jag tror att när vi tycker om den elakare sidan så kan vi vara de som ändrar hans sätt att skådespela. Med Stefan vet vi nu att han kan ändra. Vi har sett det förrut. Så nu njuter vi otroligt mycket av att se denna 'badass-sida".


Torrey : Jag håller helt med dig.. Och det är något väldigt sexigt med fara i någon, jag antar, att när du vet att innerst inne så är han den snälla Stefan som han varit de två första säsongerna, och allt sammans är bara väldigt trevligt att se på.


Översatt av mig!

Längre promo för 3x13 - Bringing Out The Dead

En längre promo har kommit ut för det 13:e avsnittet som sänds om två veckor. Ännu en gång säger jag.. Se inte denna video om ni inte sett avsnitt 12 ännu. Mycket spoilers!


Scener med Stefan från 3x12 - The Ties That Bind

Har samlat ihop alla scener och klipp med Stefan från veckans avsnitt för dem som vill se dem igen. De är i rätt ordning dvs. första videon är för första scenen med Stefan i avsnittet och sista för sista scenen med Stefan osv. För er som inte sett avsnittet rekommenderar jag att inte se dessa klipp. Vad tyckte ni om avsnittet?

PS : Nästa avsnitt, 3x13 "Bringing Out The Dead", sänds inte nästa vecka utan de håller paus en vecka och visar en film istället den 26 januari. Det 13:e avsnittet sänds istället den 2 februari.


Promo för 3x13 - Bringing Out The Dead

Kort promo för avsnitt tretton, "Bringing Out The Dead". Ni som inte har sett 12:e avsnittet ska absolut inte se denna promo eftersom det ger mycket stora spoilers eftersom det hände en hel del i denna veckas avsnitt.


The Vampire Diaries 3x12 - The Ties That Bind i Amerika i inatt!

I natt sänds det tolfte avsnittet av The Vampire Diaries i Amerika. Avsnittet heter "The Ties That Bind" och vi kan alla se det i natt eller direkt imorgon. Själv ligger jag hemma och är sjuk, så ska sova i natt och se avsnittet imorgon direkt på morgonen. Promon till avsnittet hittar ni här.

Bilder från avsnitt 11.

Gamla bilder på Paul

Wolf LakeSmallvilleEverwoodCloud 9
Lenexa, 1 mileFallenThe Russell GirlKiller Movie
Bilderna är tagna från 2001-2008.

Bilderna från 3x14 - Dangerous Liaisons i HQ

Bilderna som Entertainment Weekly släppte för några dagar sedan har nu kommit ut i HQ-kvalitet och utan EW's signatur i hörnet. Här nedan ser två av bilderna på Stefan och Elena (Nina Dobrev). Scrolla längre neråt för att se den tredje på dem.


Var man kan se The Vampire Diaries online

Fick en kommentar av Nikki som undrade var man kan se alla avsnitt av The Vampire Diaries online utan att ladda ner dem. Jag tipsar denna sida för er. En sida där man inte får virus, avsnittena kommer ut direkt och kvalitén är riktigt bra. Observera att eftersom det är i Amerika så har avsnitten ingen text.


CW promo videos - "Turn It On" & "Men At Work"

CW har släppt ut två nya videos för att ge lite reklam för alla TV-serier. Och dit hör ju också The Vampire Diaries så såklart ser vi lite klipp från TVD i dessa videos också!


Om bloggen

Tänkte berätta lite varför det böts till denna blogg!

Paulwesley.blogg.se blev hackad och jag har haft mycket kontakt med blogg.se de senaste veckorna. De kunde återställa bloggen (om ni söker på bloggen hittar ni den), men designen var helt och hållet rubbad och jag har nu i ca. en vecka försökt återställa designen och det är helt omöjligt.

Skapade istället denna blogg eftersom jag vet hur omtyckt den förra Paul Wesley bloggen var. Denna blogg skrivs också av Märta och kommer att skrivas helt på samma sätt, men med ett annorlunda bloggnamn. För att förkorta bloggen brukar jag nu skriva PWS (Paul Wesley Sverige).

/ Märta

PS : Ny design på bloggen. Känns lite mera som Paul. Böt till blått eftersom det också är Pauls favoritfärg.Bloggtips : Nina Dobrev Daily

Vill tipsa er allihopa om en svensk fansite, för er som inte redan läser den.. NDD - Nina Dobrev Daily (klicka här för att komma till bloggen) är en väldigt bra fansite om Nina Dobrev som spelar Elena och Katherine i The Vampire Diaries. Klicka in där, alla The Vampire Diaries fans! Hon, Viktoria, som bloggar där är väldigt talangfull och duktig på det hon gör! Check it out! :)


Stefan får sin mänsklighet tillbaka före 3x14?

Många sidor och reportrar pratar och skriver just nu om att de tror att Stefan skall få sin mänsklighet tillbaka före 14:e avsnittet av The Vampire Diaries. De menar att Stefan ser väldigt mänsklig och snäll ut tillsammans med Elena (Nina Dobrev) på bilderna från 3x14 "Dangerous Liaisons". Speciellt bilden som syns i det här inlägget.

Vi får vänta och se vad som händer. I början av säsongen berättade Paul att Stefan kommer att vara en "ripper" i åtminstone halva säsongen, dvs. till avsnitt 11. Och ikväll är det ju dags för avsnitt 12. Vad har ni för tankar?


Joseph Morgan (Klaus) pratar om Stefan

Joseph Morgan har berättat åt en reporter så här..

"Klaus kommer att bli kär i de närmaste avsnittena och hans personlighet kommer att ändra en aning medan han är med den personen. Dock kommer det inte att bli trevligare för Stefan. Klaus kommer att ta till med mera våld i 'kriget' och slagsmålet tillsammans med Stefan."


Officiell synopsis för både 3x13 & 3x14

Två synopsis (har inte hunnit posta synopsis för 3x13 - Bringing Out The Dead, så gör det nu på samma gång!) för 3x13 "Bringing Out The Dead" och för 3x14 "Dangerous Liaisons".

3x13 "Bringing Out The Dead" A FAMILY DINNER — Sheriff Forbes (Marguerite MacIntyre) delivers some disturbing news to Alaric (Matt Davis) and Elena (Nina Dobrev) about the weapon used in a recent murder. In the Salvatore brothers’ escalating quest to kill Klaus (Joseph Morgan), Stefan (Paul Wesley) turns to Bonnie (Kat Graham) and Abby (guest star Persia White), while Damon (Ian Somerhalder) reaches out to an old acquaintance for help in setting up an elaborate plan. Intent on a plan of his own, Klaus hosts a strange dinner party, where he reveals another story from his family’s violent past until an unexpected guest brings the party to an end. Meanwhile, Caroline (Candice Accola) is heartbroken when she is unable to stop a tragedy from unfolding. Zach Roerig also stars.

3x14 "Dangerous Liaisons" SOME ENCHANTED EVENINGElena is surprised to receive an invitation to a formal ball, and when Damon and Stefan hear the party is being hosted at Klaus’s newly renovated mansion, they both insist on attending the event with her. Caroline and Matt also receive invitations to the ball from unexpected admirers. At the elegant party, Elena learns of a horrifying plan that could lead to numerous deaths and she must decide who she can trust with her new information. Caroline discovers a side of Klaus no one would have suspected. Finally, after an evening of violence and dashed hopes, Damon finds a new way to cope.Dagens bild

paulandnina: Paul Wesley, his sister Julia, and friend Matthew Morrison of Glee.
Paul med sin syster Julia och kompisen Matthew Morrison (Glee).

Ny bild på Paul och Torrey Devitto

En ny bild som Torrey (Pauls fru, Dr. Fell i The Vampire Diaries) har tagit har kommit ut. Bilden är tagen på The Vampire Diaries inspelningsplats.

New Torrey and Paul.

Dagens citat

"Crazy or not - that kind of love never dies."
- Klaus (3x11 "Our Town") om Stefan och Elena


Paul bekräftad för Toronto Comic Con 2012

Paul kommer att vara på plats på Metro Toronto Convention Centre den 14 april i år. Han kommer att synas endast på lördagen den 14 (den 15:e kommer andra skådespelare från TVD att dyka upp), eftersom han finns på plats på TVD Chicago Convention på söndagen.

På Comic Con med Michael Trevino (Tyler) och Matt Davis (Alaric) 2010.

Bild från Chris Grismer's twitter 14.1.2012 (lördag)

Chris Grismer twittrade en bild på Paul förra veckan på lördagen. På wikipedia står det att Chris Grismer är en fotograf och känd 'director' av The Vampire Diaries.


Pauls syster twittrar om Paul

Pauls syster twittrade den 12 januari om Paul på PCA Awards som var förra veckan. Jag håller med hans syster. Han var väldigt stilig och charmig!
tvdstuff: Awwww….. his sister!

Paul 'trending' på twitter

avalanches-inmyheart: We Love Paul, Worldwide TT (Jan 14th, 2012). Yes, it’s our Paul. As in Wesley. avalanches-inmyheart: We Love Paul, Worldwide TT (Jan 14th, 2012). Yes, it’s our Paul. As in Wesley.
We Love Paul var 'trending' igår på twitter. Bra att veta att man inte är ensam som älskar Paul.

Dagens bild

mrpaulsexywesley: Paul Wesley with his older sister and his mom - way back in the day!
Paul (till höger) med sin storasyster och mamma.

Bilder från 3x14 "Dangerous Liaisons"

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

Tillbaka!

Förlåt för dålig uppdatering. Har börjat skolan igen och har inte haft tid till bloggen pga. alla prov och läxor som kommit efter jullovet. Är tillbaka med uppdatering från och med nu!

Promo för 3x12 "The Ties That Bind"


Ännu en chockande promo inför nästa veckas avsnitt av The Vampire Diaries, The Ties That Bind.

PCA 2012 : Paul och Ian presenterar bästa komedi film

Både Paul och hans costar Ian Somerhalder (Damon) stod uppe på scenen och presenterade den bästa komedifilmen 2011. Rykande heta var båda två!


People's Choice Awards 2012

People's Choice Awards är över för i år! The Vampire Diaries kammade inte hem något av priserna de var nominerade för. Supernatural tog hem vinsten för bästa TV DRAMA och bästa TV SCI/FI + FANTASY. Grattis säger vi dock till Pauls costar Nina Dobrev (Elena, Katheriene) som vann sitt pris för bästa drama skådespelerska!

famehunter: Paul Wesley backstage at People’s Choice Awards in Los Angeles, California on Jan. 11, 2012

TEEN.com "11 Hotties of 2011"

Paul drog hem 2a platsen på TEEN.com där de hade tävlingen "Hetaste killarna 2011". Det tycker jag verkligen att han förtjänar!


Ny bild på Paul från hans kommande film "The Baytown Disco"

En stilig och snygg bild från Pauls nya film "The Baytown Disco" har kommit ut. Jag längtar tills filmen kommer ut, inte är jag väl den enda?

teamstelena: aberorca: Paul in “The Baytown Disco” https://www.facebook.com/pages/The-Baytown-Disco/143699379032436 http://www.imdb.com/title/tt1836944/ Holy fuck!!!!! *drooling* HOLY GOD!!!!!!!!!!!!!!!! THIS MAN CANNOT GET MORE PERFECT!!!!

The Vampire Diaries s3 promobild

 TVD Season 3 New Promoshoot.

BTS bilder från 3x05 "The Reckoning"


Några nya bilder från avsnitt 5 av säsong 3 på Paul och några fans har släppts ut. För er som undrar vad prickarna under ögonen är så är det för att kunna retuschera och redigera dit vampyreffekter i serien.


Pauls sittplats på PCA ikväll


Ni kan se Pauls sittplats om ni spolar till runt 0:15!

Paul närvarande vid PCA 2012 ikväll!

Paul befinner sig just nu i Los Angeles inför People's Choice Awards ikväll. Paul är inte nominerad, men hans kollegor från The Vampire Diaries är och själva serien också. 

Jag kommer inte att vaka och se på det, så alla bilder, videos och sådant kommer imorgon. Ni som vill se awardet live kan prova med att kika in här vid 23:00 svensk tid. Det är tiden som sägs just nu.


Ny blogg!

Hej alla trogna Paul Wesley fans! Bloggen paulwesley.blogg.se raderades plötsligt förra veckan och jag kontaktade blogg.se för att kolla upp problemet. De kunde inte fixa situationen och beklagade massor så jag fick starta en ny fansite. Hoppas att denna Paul Wesley blogg ska vara lika uppskattad.

Hoppas ni förstår att designen kommer inte riktigt att vara helt som tidigare, eftersom jag var tvungen att bygga upp den på nytt. Bloggen borde vara helt återställd om några dagar.