Säsong fyra av The Vampire Diaries - 23 avsnitt!

Zap2It har avslöjat att till skillnad från de tre tidigare säsongerna av The Vampire Diaries så kommer säsong 4 att bestå av 23 avsnitt (de tidigare säsongerna har bestått av 22 avsnitt). Det första avsnittet sänds torsdagen den 11 oktober i USA och vi kan se det dagen efter. Vem är taggad?
 

Paul talar om Stefan, Damon & Elena med Hit Fix

Detta är ett tips jag fick av bloggaren på DelenaSweden!
 
Hit Fix : "With only 2 scripts in your hand so far for the new season, do you already feel like you have a good idea for how the romantic elements are gonna be changing?"
 
Paul : "Well, Elena is remembering some things from when Damon compelled her, so, I think it’s sort of building back with the romance between the two of them."
 

Paul om Stefan & Elenas förhållande efter olyckan - “Stefan is being her rock, but at a certain point Elena may blame him, and… he may turn to some darkness. I’ve overheard some rumors about Stefan having a new love interest, but I don’t know if that’s true or not”

  


Paul har ingen instagram!

Fick en kommentar nyligen av en tjej som ville veta om Paul har någon instagram. Paul har inte bekräftat någon & har tidigare sagt att han endast har twitter. Tyvärr så är alltså alla konton som påstås vara Paul inte äkta. 
 

The Vampire Diaries con igår i San Fransisco

Igår befann sig Paul i San Fransisco tillsammans med några andra av skådespelarna från The Vampire Diaries. De höll en panel där de svarade på frågor, tog bilder och pratade med fansen.
 

Ny/gamla bilder på Paul med Torrey & hennes familj från 2007

Här nedan ser ni två bilder på Paul som vi inte sett tidigare. Bilden är tagen år 2007 och med på bilden ser ni också Pauls fru Torrey Devitto och hennes familj.
 

CW gratulerar The Vampire Diaries gänget för vinsterna på TCA i helgen

Gänget på CW har klippt ihop en video för att gratulera hela The Vampire Diaries för vinsterna på Teen Choice Awards som ordnades i söndags. Inga nya klipp tyvärr!
 

Titlarna till de två första avsnitten av The Vampire Diaries s4

Under de två senaste dagarna har de två första titlarna för s4 av The Vampire Diaries kommit ut. Titlen till avsnitt ett kom ut genom Tv Guide & det andra avslöjade producern Julie Plec.
 
The Vampire Diaries 4x01 - Growing Pains
The Vampire Diaries 4x02 - Memorial
 
Så här skriver Tv Guide - "When the CW series picks up, Elena will begin to transition into a vampire, during which she will no doubt endure both physical and emotional changes. And even though she chose Stefan over Damon, once memories from previous compulsion flood back, she’ll have even more to be confused about.“Growing Pains” may also refer to the fact that our Mystic Falls gang is heading into their senior year. Although they’ve seen more death, devastation and destruction that most in their 18 years, they’re still plenty of “normal” high school struggles to go through as they reach a big milestone in their lives."
 

Harris Reed lägger upp bild på Instagram på honom & Paul

Harris Reed lade upp en bild på Instagram från när han var på Teen Choice Awards i helgen. På Instagram heter han @harris_reed, han är jätterolig så följ honom! Bildtexten var "Meet my vampire boyfriend Paul Wesley! ;)"
 

Nya bilder från förra årets Comic Con

Två nya bilder från förra årets Comic Con i San Diego har kommit ut. Bilderna är tagna i ett photoshoot för EW - Entertainment Weekly som de tar varje år. 
 

Ny fanbild


Två nya bilder från inspelningen av The Vampire Diaries i Atlanta


Ny intervju med Paul, Nina Dobrev och Ian Somerhalder från Comic Con

Här nedan kan ni se en intervju Paul, Nina och Ian gjorde med MTV under Comic Con i San Diego. De pratar en hel del om hur Elena kommer att komma ihåg alla compulsions och hur hon kommer vara som vampyr.
 

Get More: Movie Trailers, Movies Blog


Tillbaka i Atlanta och filmar in The Vampire Diaries

Just nu händer det inte mycket relaterat till Paul. Direkt efter Teen Choice Awardet i söndags så åkte skådespelarna tillbaka till Atlanta för att spela in säsong 4. 
 

Ny bild från Teen Chocie Awards


Två exklusiva porträtt från Teen Choice Awards den 22 juli

Här nedan kan ni se två porträtt från TCA som var i söndags den 22 juli. Alla skådesspelare från The Vampire Diaries tog några porträtt under kvällen och till den gruppen hör Paul.
 

Worldwide trends på twitter idag

 
 

Dagens bild

Än en gång vill jag gratulera Paul Wesley på födelsedagen!
 

Två videos från röda mattan igår på Teen Choice Awards

Den första videon är från när Paul anländer till Teen Choice Awards och blir fotograferad av massa paparazzis. Videon är väldigt kort tyvärr och jag hittade ingen annan.

 
I denna video syns Paul till på röda mattan efter själva galan tillsammans med Nina Dobrev, Ian Somerhalder och Kat Graham då de poserar med vinsten.
 

Bilder och vinster från Teen Choice Awards

Gårdagens gala slutade med flera vinster för The Vampire Diaries. Paul vann inte sin kategori som "Choice TV Actor" för det priset tog Ian Somerhalder (Damon) hem. 
 
The Vampire Diaries vann sin kategori i "Choice TV Show - Fantasy/Sci-fi" och i resten av skådespelar kategorierna. Grattis till alla som vann!
 
Här nedan kan ni se lite bilder från galan, samt en video där skådespelarna från The Vampire Diaries tar emot priset för bästa fantasy/sci-fi tv serie och en video då Paul presenterar uppe på scenen tillsammans med Jordin Sparks och Adam Rodriguez för "Choice Comedy Movie"
 

Grattis Paul Wesley 30 år!

Jag på Paul Wesley Sweden vill gratta Paul som idag (i Finland är klockan över tolv så det räknas som idag), den 23 juli, fyller hela 30 år. Jag tycker att ni skall passa på att gratulera honom på hans twitter här. Grattis Paul!
 
Här nedan kan ni se en video som fans över hela världen gjort för att uppmärksamma Paul på hans födelsedag med personliga meddelanden och gratulationer.
 

The Vampire Diaries Cast - Funny Moments

Vi börjar söndagen med denna härliga video tycker jag. En tjej på YouTube har klippt ihop en video med massa roliga stunder med castet av The Vampire Diaries. 
 

Information om Teen Choice Awards idag den 22 juli

Paul och samtliga skådesspelare från The Vampire Diaries är nominerade i flera kategorier i årets Teen Choice Awards 2012. Paul kommer att vara på plats på awardet. 
 
Har sökt runt lite på nätet efter livestreams till awardet. Jag kan tyvärr inte garantera att de fungerar dock, men jag lägger upp allt material på måndag. 
 
Röda mattan öppnas klockan 00:30 svensk tid och pågår en halv timme framåt. Ingen tid för när Paul kommer är bekräftad! Livestreams till röda mattan kan ni hitta här eller här
 
Själva galan börjar klockan 02:00 i natt. Här är en länk som borde fungera för er som vill se awardet live. Denna länk har postats på flera platser på internet. 
 

Två nya bilder på Paul från en fotografering


Kevin Williamson twittrar bild på Paul

Inspelningen av säsong 4 av The Vampire Diaries är i full gång i Atlanta. Kevin Williamson, producer för The Vampire Diaries, twittrade igår en bild på honom, Paul och Ian Somerhalder. Idag är de på väg till Teen Choice Awards och igår hängde de ute tillsammans med några andra av skådespelarna.
 

Ny bild från fotograferingen till The Vampire Diaries s2

Här nedan kan ni se en ny bild från fotograferingen Paul, Ian Somerhalder och Nina Dobrev gjorde för The Vampire Diaries säsong 2. Denna bild var tänkt att ha som poster för hela säsongen, men de böt ut bilden.
 

Porträtt för Just Jared - Comic Con 2012

Just Jared har släppt två exklusiva bilder på Paul från eventet Comic Con som var den 14 juli. Klicka på någon av miniatyrbilderna för att se porträtten i dess fullständiga storlek. Här kan ni också se en video från Comic Con som journalisterna på Just Jared har klippt ihop.
 

Ny intervju med Paul från Comic Con panelen den 14 juli

Här nedan kan ni se en ny intervju från Comic Con som Paul gjorde den 14 juli. Jag kommer inte att lägga upp allt material från panelen och eventet, men ni har säkert sett det mesta på andra TVD bloggar.
 
Intervjun är med Collider.com och han pratar bla. om The Vampire Diaries jämfört med andra vampyrserier (t.ex. True Blood) och såklart så pratar han lite om säsong 4 av The Vampire Diaries.
 

Information

Hej på er alla! Hoppas ni alla har en fin sommar. Tack för alla kommentarer till förra inlägget, de värmer. För er som undrar vart jag tagit vägen så kan jag berätta att jag just nu är i en liten by i skärgården i södra Finland. Kommer att vara här hela veckan, men efter det kommer jag hem i någon eller några veckor. Jag kommer inte att lägga upp allting som hänt under tiden jag inte bloggat, utan ni kan kika in på olika The Vampire Diaries bloggar. Några hittar ni under länkar i menyn. Så håll ut, uppdateringen borde vara tillbaka nästa vecka! :) Och för er som oroar er över hur jag mår (ni är såååååå söta!!) så jag mår helt okej, jag har mått bättre. Sommaren som skulle vara en skön semester har blivit kaos och stress istället. Vädret suger också! Hur är vädret i Sverige (funderar nämligen på att åka till Stockholm)? Jag är tillbaka om en vecka! Massa kramar!

FÖRLÅT!

Hej alla! Jag ursäktar så jättemycket för en usel uppdatering. Jag trodde att jag skulle ha hur mycket tid som helst under sommaren för att blogga, men jag har varit borta hela tiden! På sommarstugan, hälsat på min sjuka farmor, gått ett skriftskoleläger för att bli konfirmerad, firat midsommar, åkt runt i halva Finland och ännu planeras det mer grejer. Förlåt, förlåt, förlåt! Och jag ber om ursäkt för framtiden också. Jag kommer verkligen inte att ha mycket tid för att uppdatera bloggen här i sommar och det beklagar jag! Besökarna har under den senaste tiden minskat drastiskt också och samma med kommentarerna, så det är lite synd också. Jag brinner för det jag gör här på bloggen, men efter att ha haft ett stressigt skolår vill jag också ta det lite lugnt. Där av den usla uppdateringen! Hoppas att ni förstår. Kommer att uppdatera här när jag har tid ändå! :) Kram!
 
Vår fina prins.