Paul i intervju med TVLINE

Paul har gjort en intervju med TVLINE där han pratar om The Vampire Diaries. Vill bara säga förrän ni börjar läsa att vissa av punkterna och frågorna ger mycket spoilers för er som inte sett avsnitt 16, 1912.

TVLINE : Hur framgångsrik kommer Stefan att vara på den här nya vägen mot återhållsamhet?

Det får tiden utvisa. Jag tror inte att Stefan kommer att gå tillbaka till att, ni vet.., slita los huvuden och vara maniskt utan kontroll en liten tid framöver, men jag vet inte. Det är en av de viktigaste sakerna med Stefan, att oavsett hur måttlig och stabiliserad han är, att stöda det som en skådespelare, Jag har alltid den där känslan av fara runt hörnet, att han skulle kunna bita av någons huvud vilken minut som helst. Det är det som gör honom spännande, intressant och dynamisk.

TVLINE : (SPOILERS FRÅN 1912!!!) Elena såg honom äta och dricka blod i avsnitt 16. Vad betyder det för deras förhållande i nästa avsnitt?

Det är bara ytterligare ett skäl att inte lita på honom, en annan anledning att skjuta ifrån honom och säga, "Gud, den här killen är helt utom kontroll, och inte den personen för mig." Det visar att i verkligheten i deras förhållande, vilket har har haft så mycket mörker och otäckheter som kommit mellan dem, är det nästan omöjligt att gå tillbaka till vad det var.

TVLINE : Det har varit en väldigt tuff säsong för Elena och Stefan. Finns det några ord av hopp som du kan berätta för alla fans?

Alla fans borde fortfarande hålla hoppet kvar. Det som man skall komma ihåg är att Stefan och Elena har denna kärlek som är verkligen stark, och det var som en slags kärna i säsong 1 - du kan inte helt bortse från det. Fansen borde nog vara medvetna om att ett förhållande mellan Stefan och Elena är helt möjligt.

TVLINE : "Hejar" du på att de skall bli tillsammans igen? Är det något du vill?

Inte nödvändigtvis, men jag är inte heller emot det.Jag tycker bara att saker och ting skall hända naturligt, och jag vill inte att det blir tvingat. Jag vill inte att tittarna skall bli trötta på någon relation. Ärligt talat så tror jag att de behövde den där 'breakup' och jag tror att de till slut kommer att behöva vara tillsammans.

TVLINE : Medan Stefan och Elena hade gjort slut kom Elena närmare till Damon. Hur känner Stefan om det förhållandet och hur det förhållandet utvecklas?

Det finns en känsla av svek, men det finns också en udda känsla av oundviklighet till det. Stefan åkte nerför denna mörka väg och gjorde ett mycket samvetsgrannt beslut att göra det. Han var medveten om att Elena och Damon hade denna gnista. Så jag tror inte att har varit helt förvånad av detta. Och på samma gång, på ett udda sätt - i det mest bisarra, vridna sätt - har de fört bröderna närmare kamratskap eftersom de är båda förälskade i samma tjej.

TVLINE: (SPOILERS FRÅN 1912!!!) Den stora 'twisten' i avsnitt 16, 1912, involverade Alaric och hans ring. Vänder sig Elena till Stefan för att få hjälp med det problemet?

Ja, det gör hon. Det är det som för dem samman igen, det lilla uppdraget. Hon kommer till Stefan för att få hjälp, och på något sätt så bestämmer han sig för att hjälpa henne. Det är det uppdraget som får dem att bli närmare, och det ger dem möjlighet att ha massa samtal om deras egen relation. Det fungerar som en bakgrund till deras berättelse.

TVLINE : Sage (Cassidy Freeman) är tillbaka i Mystic Falls denna vecka. Vad kan du spoila oss om när det gäller hennes återvändelse för Damon och Stefan?

Hon hade ett dåligt inflytande på båda av dem, speciellt Damon. Hon är mycket klokare och starkare, så hon är ett hot i detta avseende. Hon är definitivt inte bara någon barnlek. Och hon blir ett hot framåt också.


Kommentarer



Namn
Kom ihåg?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg/hemsida?: