Paul stannar inte i England på semester

På tisdagens awardshow var Paul i England tillsammans med Torrey. Han sade dock att han skulle åka hem med ett tidigt flyg och kommer tyvärr inte att stanna i England. Paul är på resande fot just nu och kommer den här sommaren att åka runt en hel del inför kommande The Vampire Diaries event.

Paul och Torrey i tisdags.

Ny intervju från awardet igår med Lea Michele & Paul

Som jag skrev så presenterade Paul ett award igår som gick till Lea Michele (syns bla. i tv-serien Glee) för Tv Actress Of The Year. Glamour intervjuade Lea Michele på röda mattan och brevid henne står Paul. De pratar lite om varandra, Glee (i största hand Lea då förstås), vad de tycker om awardet & vad de skall göra resten av kvällen.


Intervju med Glamour från Glamour Women of the Year Award - 29 maj - igår

Paul stannade på röda mattan för att tala en stund med Glamour's reporter Rebecca Cox. Han pratar om vad han och Torrey har på sig, awardet, varför och vad flickor tycker om med vampyrer och så pratar han lite om vem han tycker att är det bästa vampyrparet i historien. Inga spoilers för er som inte har sett hela säsong 3 av The Vampire Diaries.


Paul på Glamour Women of the Year Awards 2012 igår 29 maj

Paul är just nu i England tillsammans med sin fru Torrey Devitto. Igår ordnades en awardshow som kallas för Glamour Women of the Year Awards. Awardet tog plats i Englands huvudstad London där Paul också presenterade ett pris för Best TV Actress Of The Year (priset gick till Lea Michele - GLEE som också är med på några av bilderna i blå klänning). Ni kan se bilderna från awardet här nedan.


Nya fanbilder från Paris med Paul, Ian, Nina & Torrey

Några fans träffade på Paul, Ian, Nina och Torrey utanför deras hotell för någon dag sedan. De hade allihop varit på middag tillsammans och fansen fick ta en bild med dem alla. Även några andra fans har träffat Paul och Torrey när de varit ute på sightseeing i Paris.


Panelen från WTMF 2 - dag 2 - 27 maj 2012

Här nedan kan ni se hela panelen från söndagens event i Paris, Welcome To Mystic Falls 2. Förutom att vi ser Paul i denna panel så har han också som på lördagen med sig sin fru Torrey som också har en roll i The Vampire Diaries.


Ny intervju från International Festival of Film and Music Transatlantic sommaren 2011

I somras var Paul en hel del i Polen. Han träffade sin familj, gjorde intervjuer och besökte bla. ett event kallat International Festival of Film and Music Transatlantic. Nu nästan ett år senare har det kommit ut en ny intervju där han pratar polska! Efter en stund byter han om till engelska så man förstår.


Paul och Torrey på eventet WTMF 2 söndagen den 27 maj i Paris

Eftersom schemat för The Vampire Diaries eventet Welcome To Mystic Falls 2 ändrades lite (från en timmes panel till tjugo minuter istället) så besökte Paul och hans fru Torrey Devitto platsen igår igen för en panel. Hittills har ännu inga videos kommit ut, men här nedan kan ni se bilder från eventet.


Hela panelen med Paul & Torrey i ett och samma klipp från WTMF2 den 26 maj

Här nedan kan ni se hela panelen i ett och samma klipp som Paul och Torrey Devitto gjorde i Paris på eventet Welcome To Mystic Falls 2. Det var meningen att det skulle vara en timme långt, men schemat blev ändrat och panelen var istället endast 20 minuter lång.


Dagens bild


Videos från eventet Welcome To Mystic Falls 2 - igår 26 maj

Här nedan kan ni se hela panelen som Paul gjorde tillsammans med sin fru Torrey Devitto (som spelar Meredith i The Vampire Diaries) från igår. Eventet var alltså i Paris och hette Welcome To Mystic Falls 2.


Bilder från eventet Welcome To Mystic Falls 2 igår den 26 maj i Paris

Igår var Paul gäst på ett The Vampire Diaries event kallat Welcome To Mystic Falls 2. Eventet ordnades i Paris, där Paul varit nu i ca. en vecka. Här nedan kan ni se några bilder på Paul och hans fru Torrey Devitto samt Ian Somerhalder är med på några av bilderna. Miniatyrbilderna är klickbara.


Paul, Torrey, Ian och Nina utanför deras hotell i Paris igår den 26 maj

Här nedan kan ni se en video som ett fan filmat där vi ser Paul tillsammans med sin fru Torrey Devitto utanför deras hotell i Paris. Även Ian Somerhalder och Nina Dobrev syns också till i denna video.


TV Guide intervjuar Paul på CW's Upfront Party

Material från CW's Upfront Party, en fest för att fira de kommande säsongerna av CW's serier, fortsätter komma ut. Här nedan kan ni se en intervju som TV Guide gjorde med Paul på den 'gröna mattan'. Han pratar såklart om The Vampire Diaries; vilket "endgame" han håller för osv. Spoilers för er som inte sett fram till avsnitt 22.


Paul och Torrey ute i Paris idag den 25 maj

Paul och Torrey sågs ute på Paris gator tidigare idag. De gick hand i hand och enligt källor kysstes och kramades de en hel del. De besökte en plats kallad Le Marais and Musee de la Pouupee och så shoppade de lite.


Paul gäst på Welcome To Mystic Falls 2 eventet i Paris fredag (idag)-lördag

Idag är det dags för The Vampire Diaries eventet "Welcome To Mystic Falls 2" som hålls i Paris, Frankrike. Eventet är alltså idag, 25 maj, och imorgon, lördag 26 maj.

Jag kommer själv inte att ha möjlighet att posta några inlägg imorgon. Så bilderna på eventet kommer först på söndag. Jag kommer nämligen att åka in till huvudstaden för en grej som kallas för stafettkarneval där alla svenska skolor i hela Finland löper mot varandra! Hoppas ni klarar er! :)

Bild på Paul & Ian Somerhalder från ett tidigare TVD event.

Nya bilder på Paul och Torrey i Paris

Igår var Torrey och Paul ute på sightseeing i Paris. De shoppade, fotograferade, åt lunch och träffade lite fans. Några bilder har kommit ut på Paul tillsammans med sin fru.

Ni kan se alla bilder här (taggade).

Nya bilder från Paris

Några fans hade chansen att få träffa Paul och hans fru Torrey när de gick ute på stan i Paris, Frankrike. Det som de alltså ska göra i Paris är att gästa ett The Vampire Diaries event nu i helgen.


23 maj 2009 - dagen då Stefan och Elena träffades

Den 23 maj 2009 träffade Stefan Elena för första gången när han räddade henne från bilolyckan med hennes föräldrar. Kom på det när jag kollade på datumet idag, 23 maj 2012. Så om de skulle finnas påriktigt så skulle man kunna säga att de träffades för tre år sedan. Tre säsonger sedan.


Två nya BTS-bilder från Pauls film "Peaceful Warrior"

År 2006 gjorde Paul en film som kallades för Peaceful Warrior där han spelade en kille som hette Trevor. Nu, 6 år senare, har det kommit ut två behind-the-scenes bilder från inspelningsplatsen.


Fan postar bild på Paul och Torrey i Paris

Ett fan har lagt upp en bild på Paul tillsammans med sin fru Torrey Devitto på instagram. Bilden är tagen i Paris där de befinner sig just nu. Texten till bilden var "Paul Wesley and Torrey Devitto at the louvre".


Två nya bilder från Pauls fotografering med People Magazine

Nu har två nya outtakes från en fotografering som Paul gjorde med People Magazine kommit ut. Fotograferingen var förra året då han var med på listan "Sexiest Men Alive" i People Magazine.


Dagens citat

(recounting his days in high school) "I had a lot of extracurricular activities and I had one girlfriend that I consistently dated throughout high school. So that was always good. I was acting. I started acting junior year so I was actually out of school a lot."


Paul trending på twitter + tweet av honom

Fansen visade igår vad de tycker om Paul genom trenden "Paul Wesley Makes Us Happy". När fansen väl visar sin kärlek för Paul så blir han väldigt glad. Han twittrade nämligen lite senare om fansen!


Paul är i Paris just nu

Paul har flugit till Paris! Han är där tillsammans med sin fru Torrey Devitto. Nästa vecka kommer Paul att vara på ett event för The Vampire Diaries kallat för 'Welcome to Mystic Falls 2' tillsammans med Torrey och Ian Somerhalder. Eventet tar plats 26-27 maj, alltså nästa veckas lördag & söndag.

Paul och Torrey på flygplatsen.

Svar på kommentarer

1) Kan inte du typ göra en video där du svarar på lite frågor och sådant igen? Förlåt, men din dialekt, finlanssvenska är så sjukt intressant!!

2) Kan du inte lägga upp några mer sånna där roliga videos från TVD som du la upp för ett tag sen? :D


svar : 1) Javisst kan jag det! Ni får ställa frågor då eller komma på något som jag kan prata om! Så kommentera här nedan vad ni tycker att jag skall prata om/frågor!

2) Kul att du/ni gillade den! Själv sitter jag ofta framför dem och skrattar. Här nedan kan ni se en till. Kontot som lagt upp denna har också flera videos (part 2, 3, 4 osv.) så ta en titt! :)


Två nya bilder på Paul tillsammans med fans


Rösta på Paul i Teen Choice Awards!

Ett projekt kallat för #PaulWesleyProject är känt just nu! Fansen tycker att Paul är en väldigt bra skådespelare (jag är en av dem) och de tänker "vote their asses off" inför Teen Choice Awards den 22 juli. Paul har aldrig vunnit ett och jag själv tycker att han är värd att vinna. Tycker ni också det? Isåfall så kan ni rösta på honom här. Man måste vara medlem, men det är helt säkert och det går fort att bli medlem på sidan.


Fanbilder från Barcelona den 5 maj 2012

När Paul var i Spanien för Bloody Night Con så träffade han några fans ute på gatorna i Barcelona. Nu har lite bilder kommit ut med några fans och ni kan se dem alla här nedan. De små bilderna är klickbara.


Dagens bild


Intervju med TV Guide på CW's Upfront Party

Här nedan kan ni se ännu en intervju från eventet som hölls i torsdags den 17 maj. Denna gång är det TV Guide som intervjuar skådespelarna från The Vampire Diaries. De talar om deras tankar och reaktioner från säsongsfinalen och den kommande säsongen av The Vampire Diaries. Intervjun innehåller massa spoilers för er som inte har sett fram till säsongsfinalen.


Skådespelarna från The Vampire Diaries pratar om säsongsfinalen & s4 med The Insider

Här är en till video från CW's Upfront Party som var igår! Denna video innehåller stora spoilers för er som inte har sett säsongsfinalen! I videon ser vi Nina Dobrev, Paul, Kat Graham, Candice Accola, Michael Trevino och Zach Roerig.


The Vampire Diaries & Paul nominerade till Teen Choice Awards 2012

För ca. en halv timme sedan släpptes nomineringarna till årets Teen Choice Awards! The Vampire Diaries är nominerat i kategorin för 'Best Sci-Fi/Fantasy Tv Show' och Paul är tillsammans med Ian nominerad till 'Choice Tv Actor/Fantasy'. Även Nina är nominerad. Om ni vill läsa alla nomineringar, klicka här.

Paul på TCA förra året.

The Vampire Diaries 3x19 - Heart Of Darkness ikväll på TV6 klockan 19:00

Nu är det inte många avsnitt kvar i Sverige! TV6 sänder idag avsnitt 19, Heart Of Darkness, av The vampire Diaries. Det drar igång klockan 19:00 för er som vill se det! I detta avsnitt får vi se Elena och Damon som åker till Denver, Rose (kommer ni ihåg henne från säsong 2?), badass vampyrmoves och så får vi se en hel del action mellan Stefan & Alaric. Den längre versionen av promon kan ni se här nedan.


Intervju från CW's Upfront Party med E! Online

Paul gjorde en intervju igår på gröna mattan tillsammans med 'E! Online'. Eftersom själva eventet handlar om CW's serier så talar Paul mest om The Vampire Diaries. Spoilers för er som inte har sett hela säsongen vid 0:33-1:32 & 2:55-3:00. Resten talar han lite om sig själv och om fjärde säsongen som börjar i september i år.


Bilder från CW's Upfront Party 2012

Idag är Paul som sagt i New York och firar att CW bekräftat en till säsong av The Vampire Diaries. Hittills har bara några bilder kommit ut från CW's Upront Party, men det kommer säkert mera efter kvällen. Så inlägget kommer hela tiden att uppdateras med nya bilder.Fanvideo : Stefan & Damon - Team Salvatore Ring Power


Video från när Paul går runt i Barcelona den 5 maj

Ett spanskt fan har laddat upp en video på YouTube där hon filmat när Paul, Ian Somerhalder, Matt Davis och Michael Trevino går runt i Barcelona den 5 maj. Det var när de var där för Bloody Night Con för några veckor sedan. Om ni bara vill se Paul så kan ni spola fram till 0:30 och efter det fram till ca. 1:20.


Paul i New York för CW's Upfront Party ikväll!

Eftersom det ikväll, den 17 maj, ordnas CW's Upfront Party (skrev om det i vintras) så Paul och ett flertal andra skådespelare från The Vampire Diaries är i New York just nu där eventet tar plats. Många skådespelare från olika serier från CW kommer att vara på eventet. CW har ordnat detta event för att fira de nya säsongerna som är bekräftade. För Paul och de andra skådespelarna från The Vampire Diaries så firar dem att det bekräftats en 4:e säsong för The Vampire Diaries nu i september.

Paul, Kevin Williamson och Julie Plec (The Vampire Diaries producers) var igår, 16 maj, ute och åt på kvällen. Kevin (@kevwilliamson) twittrade två bilder på Paul under kvällens lopp. Den sista bilden är twittrad av Chris D'elia, en komiker, som Paul träffade under middagen.


Min privata blogg är reparerad igen!

För er läsare som brukar läsa min privata blogg så vet säkert att den legat nere under lite mer än en veckas tid pga. massa konstigheter i stil- och kodmallerna. Nu har jag iallafall fått allting återställt igen och om ni vill börja/fortsätta följa min privata blogg så är det bara att klicka er in här.

/ Märta


Paul med i Mr. Potter

Jag försökte publicera detta inlägg igår, men blogg.se ville på något sätt inte publicera det.. Konstigt! Nu skall vi hoppas och tro att det går iallafall.. :)

Paul gör nämligen en countdown tillsammans med Mr. Potter för den långa sommaren i väntan på tills säsong 4 av The Vampire Diaries börjar. Han pratar också lite om sitt jobb och sina erfarenheter; båda bra och dåliga. Några nya bilder på Paul har kommit ut genom det här också. Ni kan se dem alla här nedan. Och jag måste bara säga... WOW. Det här är min favorit fotografering med Paul! Han ser extra snygg ut här!

One year I had a really bad experience where I didn’t get a pilot that I really wanted and it psychologically damaged me. I had to retrain myself to have the confidence to go in and do what I do as an actor,” he continues. “I know there are always going to be ups and downs – I don’t care if you’re Johnny Depp or Ryan Gosling – you’re always aspiring.

Ni kan besöka Mr. Potters website här.


Dagens bild


Video från Bloody Night Con 2012 - Paul får present av ett spanskt fan!

Paul blir alltid lika förvånad av att få presenter av fans, men han blir förvånad på ett positivt sätt! Här nedan kan ni se ett klipp från Bloody Night Con i Barcelona den 5 maj där fans från Spanien ger en present till Paul.

Så om det är något fan som läser detta som skall träffa honom.. Ta med något till honom! Det behöver inte vara något stort, gör fast något personligt åt honom. Ett kort etc.


Paul besökte frisören igår den 13 maj tillsammans med sin fru Torrey!

Paul  besökte igår, 13 maj, frisören tillsammans med sin fru Torrey Devitto. För er som inte visste det så har de nämligen samma frisör. Vi väntar med spänning för att se resultatet. Deras frisör skrev nämligen på twitter så här : "Got the glory in, not only coloring one PRETTY little liars hair today, but cutting a vampires as well. #bliss"


Svar på kommentar

Heej! Tack för en sån superduper bra blogg, fortsätt som du gör!Vet inte vars jag kan ställa denna fråga men jag gör det här. Jag undrar hur det är med böckerna i svensk text. Det finns två böcker som är på svenska med vet du om det har kommit ut några fler? stor kram!

svar : Hello! :) Tack så mycket för din positiva cred, du är superduper snäll! Du har helt rätt, två böcker har kommit ut på svenska. Det är ju två böcker i en bok om man säger så; 1) Uppvaknandet och Kampen och 2) Vreden och Återkomsten. De som översatt böckerna tänker inte översätta fler som det ser ut just nu (eftersom böckerna skiljer sig så mycket från serien så är inte lika många intresserade), men eftersom det i slutet av 2011 kommit nya böcker av The Vampire Diaries som baserar sig på serien så kommer kanske någon översätta till svenska. Hoppas du blev nöjd med ditt svar. Massa kramar och ha en trevlig vecka!Ny/gammal bild på Paul, Ian Somerhalder och Nina Dobrev från Bloody Night Con 2012

En ny och väldigt suddig bild på våra tre huvudroller i The Vampire Diaries har kommit ut. Bilden är från när några av skådespelarna från The Vampire Diaries var i Barcelona för Bloody Night Con den 5 maj.


Två nya bilder på Paul

Bilden här nedan har Pauls fru Torrey Devitto lagt upp på sitt Instagramkonto med texten "Bing!". Bilden är upplagd igår. Torrey jobbar som bäst med sin serie Pretty Little Liars och Paul håller henne sällskap.Sedan har också en kvinna som heter Natalie twittrat en bild på henne och Paul igår! Bilden är tagen på fredagen den 11 maj när Paul flög till Torrey som alltså jobbar med PLL just nu. Natalie, kvinnan på bilden, är en flygvärdinna.


Bekräftat! - Paul har inget Instagramkonto!

Jag har sagt detta förrut, men nu har Paul och Torrey (hans fru) bekfräftat det också. Paul har inget Instagramkonto. Kontot som påstås vara Paul, @paulwesleys, är inte äkta! Så för er som följer den personen på Instagram så vill jag nu officiellt informera er om att det inte är Paul.Torrey twittrar bild på Instagram : "Wonder what's on that album.."

Torrey Devitto (Pauls fru) lade en bild upp på Instagram med texten "Wonder what's on that album..". Ja, vi kan ju fråga oss vad man hittar på albumet "i love paul". Hahah..


Ett inlägg fyllt med Paul Wesley facts

Fick en kommentar av en tjej tidigare i veckan som önskade att jag skulle samla ett inlägg med massa 'Paul facts' så nu har jag samlat ihop lite fakta i ett inlägg. Enjoy! :)
 • Paul har tre systrar. En som är äldre och två som är yngre.
 • Paul kan spela gitarr.
 • Han har ingen plånkbok. Han går istället runt med två kreditkort.
 • Enligt honom själv så är han jättebra på att springa undan och gömma sig för paparazzis.
 • Precis som hans roll Stefan så har han vampyrtänder påriktigt.
 • Hans stjärntecken är kräfta och det kinesiska är hund.
 • 1999 var Paul med i sin första serie.
 • Paul har sömnproblem.
 • Han tycker om att jobba behind the scenes.
 • Favoritstaden är New York.
 • Egentligen sökte Paul till rollen som Damon Salvatore.
 • Under sin rostatuering har han en tatuering han hatat som han tatuerade över med rosen.
 • Emily Van Camp (känd från bla. Revenge) och Paul är bra vänner.
 • Han saknar att göra scener med Arielle Kebbel (Lexi).
 • Paul tycker om ishockey!
 • Han tycker att Mikael Granlund är en av de bästa ishockeyspelarna (han är från Finland). Känd från bla. sitt sk. "ilmaveivi" (finska för mål i luften) som han gjorde i en match mot Ryssland förra året. Paul tycker att det målet var genialiskt. Ni kan se målet här nedan.
 • Paul var producer för en film kallad "Norman" som hade premiär 2009.
 • Han och hans familj är väldigt nära. Han brukar skypea med dem när han är utomlands.
 • Drömkollegan är Meryl Streep.
 • Paul är gift med Torrey Devitto sedan ett år tillbaka.
 • Det roligaste som hänt någonsin på inspelningen av The Vampire Diaries var när Nina föll på sin kjol.
 • Han skulle aldrig kunna dejta någon som röker.
 • Favoriträtten är sushi.
 • Hans favorit färg är blå.
 • Det bästa med The Vampire Diaries är alla vänner han fått.
 • Han stylar sitt eget hår.
 • Det sämsta med att spela vampyr är kontaktlinserna de har på när de blir hungriga.
 • Han föredrar en hemmakväll över fest.
 • Han har en ring som han aldrig tar av sig som är hans farfars.
 • Mellannamnet är Thomas.
 • Han föddes i New Jersey.
 • Hans grundskola hette "Marlboro High School" i New Jersey.
 • Han var med i sin första film år 2004.
 • När han har tid över brukar han ibland skriva dikter och noveller.
 • Han tycker om Stefans klädstil. Många av de kläderna finns i hans garderob.
 • Bästa klädesplagget är läderrockar.

Mina tankar och åsikter om säsongsfinalen

Tänker inte skriva så mycket, men några rader om vad jag tyckte om säsongsfinalen, The Departed, och vad jag tror att kommer att hända i säsong 4. Ni som inte har sett klart säsong 3 skall definitivt inte läsa det som är markerat.

Det som jag har valt att ta upp är 1) Elenas val 2) Alla som dog 3) The Originals 4) Alla flashbacks 4) Elenas situation - vampyrtransition 6) Annat smått.

1) Elena hade svårt att välja, såklart. Hon insåg ändå att fast hon fallit för Damon så slutade hon aldrig älska Stefan. Hon valde alltså Stefan och jag tyckte det var ett bra val. Tyckte det var jättesorgligt att se på eftersom Damon blev så förkrossad. Damon kommer säkert att lämna stan för en tid (de kom ju överens om så), men inte för en längre period.

2) Alaric, Elena, Tyler och Klaus dog. De tre sista så är inte egentligen döda, eller de två sista så kan man ju fundera över. Iallafall så tyckte jag inte att det var lika sorgliga dödsoffer som i säsong 2 då t.ex. en av mina favorit karaktärer, Jenna, dog. Såklart så har allt med Alaric varit sorgligt och jag älskar, älskar, älskar både Klaus och Tyler, men vi får se vad situationen är i säsong 4.

3) Jag tycker synd om dem, The Originals. Faktiskt. Först dog Finn och nu Klaus. Kol är tydligen borta ur bilden just nu, men scenen mellan Rebekah och Elijah.. WOW. Epic. Gillade också att Elijah kom tillbaka, han är tuff! :)

4) Oh gooood.. Alla flashbacks var magiska. Gillar strongt att de började avsnittet med en flashback med Elena, hennes föräldrar och Jenna (Pinks låt passade perfekt in!!). När vi fick se bilolyckor x 2.. Ojojoj.. Det var både roligt att se från när Elenas föräldrar dog, men samtidigt sorgligt. Både flashbacken och det "riktiga" med Matt, Elena och Stefan var magiska. Och att Elena träffade Damon först.. Vi får allt se vad som händer i säsong 4 när Elena sade till Damon att saker och ting skulle vara annorlunda (kanske) om de hade träffats först..

5) Jag tycker jättesynd om alla i denna situation. Elena har aldrig velat bli vampyr så det skall bli spännande att se vad som händer.. Stefans ansikte var.. obeskrivligt. Ge honom en Oscar, snällaaaaa! Ian spelade också väldigt bra och alla andra. Tror att de båda bröderna + Caroline kommer att hjälpa Elena med törsten och det i säsong 4.

6) Annat.. Well.. Tycker synd om Bonnie som har massa stress och sådant eftersom hon är häxa och så mycket har hänt. Hoppas att hon kan vila av sig lite i säsong 4. "The Goodbye" som Caroline och Tyler delade.. Det var så sorgligt. Jag satt och grät genom hela scenen. Jag hoppas att Tyler inte är borta förevigt. Hoppas också att Klaus inte verkligen är inne i hans kropp. Och vet ni vad..? Jag tror att Katherine kommer tillbaka nästa säsong. Jag har en sådan känsla.. ;)Dagens bild


Julie Plec pratar om s4 av The Vampire Diaries och säsongsfinalen av s3

Producern av The Vampire Diaries, Julie Plec, har gett oss lite spoilers för säsong 4. Hon berättar en hel del om säsongsfinalen, The Departed, och hur hon tänkte, samt vad vi kan förvänta oss i säsong 4 av The Vampire Diaries. MYCKET STORA SPOILERS FÖR ER SOM INTE SETT KLART SÄSONG 3!

“ Stefan’s method was very successful for Caroline, and we’ll see him trying to teach Elena, where Damon is taking the opposite point of view.

- We were heading toward the end of the road knowing that as a human, Stefan was Elena’s choice.

- We really wanted to see Stefan and Elena come back together after a really long and really horrible season. She was his champion and fought for him, even when he didn’t deserve to be fought for, she still came back and said “I couldn’t stop loving you, I could never stop loving you.” That deserved payoff. When we wrote “The Last Day” last year, we knew where Stefan was going, and that was the last romantic episode those two were going to have probably for a year. We knew it was all going to go to hell, so finally being able to have one tiny moment of intimacy was nice. (about the finale kiss)

- It was just that slight little thing that she said to him, when she was just trying to take the sting off: “Hey, maybe if you and I had met first.” She was just trying to soften the blow.

- He was destroyed for so many reasons. Meredith had already broken the news to him, so in that moment of lying over Elena’s body, he was mourning her as a human and realizing that ultimately he was unable to save her from the one thing she never wanted, which was to be a vampire. That’s going to weigh on him really heavily and it’s going to piss Damon off like nobody’s business, that Stefan saved Matt instead of Elena. Stefan had a big burden in that moment and what he had to do was be true to Elena. It’s like choosing to take someone off life support because it was their wish or to keep them on because you can’t let them go. It was what she wanted, and Stefan, if nothing else, has always been able to let her make her decision. If, as a vampire, she starts to make the wrong decisions, then we’ll see a shift in Stefan and how he feels about helping Elena through things. I think we’ll start to get a glimpse at the different sides of Stefan in a relationship, where it’s not going to be all peaches and cream and love and unconditional, unwavering support of Elena’s decision. Elena is no longer Elena.

- The first episode is a lot of people feeling a lot of guilt, a lot of torment and Elena having to manage all of that in the midst of realizing she has a big decision to make. Obviously Stefan knew he was going to come right back for Elena, but she ran out of time. That is a decision that’s going to haunt him and infuriate Damon, but probably lead Elena to explain even more to Stefan why she chose him because of that.

- She’s made her decision and she believes in that decision wholeheartedly based on who she is in her life and what she knows.

- What we’ve said all year is that this is the choice for who she is at this moment in her life, and what she wants out of her life, and who she wants to have in her life in a romantic way. Though she has obviously grown to love Damon, and probably be in love with Damon, over the course of three seasons, what she said was 100 percent true: Even at its worst, she never fell out of love with Stefan, and you just can’t let somebody like that go.

- But she’s committed to Stefan. She loves Stefan. We’ll get to actually see them be together for a little while.

- He does not know that she picked him. I like to think that that moment when he’s crying over her body, he’s crying over the loss of her human life and that now she’s going to be the thing that she never wanted.”


Svar på kommentar

När börjar säsong 4?

svar : Hallå! :) Ett officiellt datum för säsong 4 har ännu inte bekräftats av CW, tyvärr.. Som alla andra tidigare säsonger så tror jag att s4 slår i gång i början av september. Förra året var det ju 15 september, så i år skulle jag gissa på datumet 13 september (en torsdag). Ingenting är officiellt ännu, men jag skriver mera om datumet när det är bekräftat. Kramar!


The Vampire Diaries 3x18 - The Murder Of One ikväll på TV6 klockan 19:00

Även om säsong 3 är slut för oss som ser i amerikansk takt så betyder det inte att det är slut för er som ser i svensk takt. Ikväll är det nämligen dags för ett till avsnitt av The Vampire Diaries i Sverige.

TV6 sänder ikväll avsnitt 18 av The Vampire Diaires säsong 3! Som alla andra avsnitt av The Vampire Diaries så är detta ett väldigt spännande avsnitt. Som ni säkert gissar av titeln så är det dags för en karaktär att lämna serien ikväll. För att få reda på vem det är.. Slå på tvn klockan sju ikväll!


Säsong 3 av The Vampire Diaries slut!

Jag har just precis sett klart säsongsfinalen av The Vampire Diaries säsong 3. Oj, oj, oj säger jag bara.. Jag tänker inte spoila er som inte ännu har sett avsnittet, men jag kommer troligen att skriva mina åsikter om avsnitt 22, The Departed, någon gång under helgen (såklart censuerat för er som ej vill läsa). Så för er som ser i svensk takt, inga spoilers kommer läggas in på bloggen.

Allting med avsnittet var magiskt. Bästa säsongsfinalen hittills. Jag både grät, skrattade, log och blev väldigt chockad och skrämd. Allt som ett avsnitt skall innehålla. Vad tycker ni? Diskutera i kommentarerna!

För er som ser i svensk takt.. Kommentarsfältet kommer säkert vara fyllt av spoilers, så om ni vill kommentera något annat.. Gör det i ett annat inlägg! :)


Paul ute i Barcelona den 5 maj

Lite bilder från när Paul var ute i Barcelona förra lördagen (5 maj) har kommit ut. Det var också den dagen som han gästade Bloody Night Con och enligt källor så befinner han sig ännu i Barcelona, Spanien.


Ny bild på Paul tillsammans med ett fan på inspelningen av 3x22 - The Departed

Några lyckliga fans fick chansen att träffa skådespelarna bakom The Vampire Diaries. Detta var för en tid sedan, då de höll på att spela in säsongsfinalen av The Vampire Diaries. De tog bilder med Paul, Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Matt Davis och Claire Holt. Här nedan kan ni se bilden med Paul.


Nya outtakes från Pauls fotografering - Sexiest Men Alive

För några månader sedan gjorde Paul en fotografering som kallades för 'Sexiest Men Alive'. Nu har det kommit ut lite nya outtakes från fotograferingen och ni kan se dem alla här nedan.


Tv Guide spoilar oss om kärlekstriangeln Stefan/Elena/Damon i säsongsfinalen

Tv Guide's exklusiva reporter Robin Ross har gett oss en liten 'The Vampire Diaries Bite'. Hon spoilar oss lite om valet som Elena kommer att göra i avsnitt 22, The Departed. Hon berättar även att Elena kommer att få minst en kyss av någon utav bröderna Salvatore. Vem tror ni att hon kommer att välja? Vad säger ni?


Förhandstitt med Julie Plec för säsonsfinalen 3x22 - The Departed

I natt sänds säsongsfinalen i USA och producern Julie Plec berättar vad vi kan vänta oss och visar lite nya klipp. Det verkar som om mycket skall hända i säsonsfinalen ikväll, men så brukar det alltid vara!

I videon finns det spoilers för er som inte sett fram till avsnitt 21, Before Sunset.


Ny poster för säsongsfinalen av The Vampire Diaries 3x22 - The Departed

Nu är det inte många dagar kvar tills säsongsfinalen sänds i USA! Närmare bestämt så sänds avsnittet den 10 maj, vilket är nu på torsdag, imorgon! Vem är taggad? Här nedan kan ni se en poster för avsnittet gjort av KCV.


Två nya bilder på Paul ute i Barcelona med fans

Paul sågs ute i Barcelona, Spanien igår (8 maj) sent på kvällen efter att ha varit på middag. Vid stället han bor på träffade han några fans och tog lite bilder & pratade tillsammans med dem.


Dagens citat

"I hang out with Ian a lot. We spend a lot of time together professionally and we’re on set all the time, so we’ve developed a very close bond. He’s a great guy."


Svar på kommentarer

Heeej Jag ÄLSKAR din blogg<<33 TAck för att den finns<3333 JAg har en fråga om du kan kan ta reda på vad Paul heter på skype<3 För jag är inne på skype 24/7 :) Jag skulle bli sååååå Glad<3 tack

svar : Hej! Tack, vad du är söt! ♥ Som svar på din fråga så är Pauls skype-konto tyvärr privat. Han hger alltså inte ut det till någon annan än sina vänner och familj. Kramar till dig! :)


Två nya bilder på Paul från Bloody Night Con 2012 (5 maj)

Två nya (suddiga) bilder från eventet som var på lördagen har kommit ut. På eventet togs en hel del bilder med fansen och här är de nyaste som finns på internet. Och 'AWWW-faktiorn' är överladdad! Visst är Paul söt på de här bilderna? 


Ny bild på Paul tillsammans med ett fan


Bättre videos från Bloody Night Con (i lördags 5 maj)

Här är bättre videos och troligtvis hela panelen med Ian Somerhalder och Paul från Barcelona - Bloody Night Con som de gästade i lördags den 5 maj.


Fanvideo : TVD Crack Video (Season 3)

Hittade den här videon på YouTube för någon dag sedan! Oj vad jag skrattade! En tjej kallad 'Hupsu' har klippt ihop skämtvideos med musik från The Vampire Diaries säsong 3. Inga spoilers eller något för er som inte sett de senaste avsnitten. Helt klart 4 sevärda minuter! Perfekt sätt att börja en ny vecka! :) Ni hittar flera av de här videona på YouTube, för er som gillar dem.


Ännu fler videos från Bloody Night Con på lördagen (5 maj)

Det släpps hela tiden ut små klipp från Ian Somerhalder och Pauls panel där de svarar på frågor. Nu har det kommit ut lite flera små klipp så de kan ni se här nedan. Vi skall hoppas att hela panelen kommer ut snart! Ni kan se flera små klipp med Ian & Paul om ni klickar er in här.


Dagens bild


Fler videos från Bloody Night Con (igår) med Ian och Paul


Ian och Paul pratar om The Vampire Diaries på BloodyNight Convention 2012 (igår)

Eftersom det är brist på videos från Pauls panel just nu så har många spanska fans twittrat om vad Paul och Ian (Somerhalder) har sagt och gjort under eventet i Barcelona, Spanien igår. Jätteroliga saker, värt att läsa!

Ian says they share everything but women. But then adds 'Sometimes women too'.
They share everything together. Even their underwear.
They shared juice on the convention.
Ian called Paul "baby"
Paul loves doing scenes with Katherine, aka. Nina Dobrev.
"I love being naked." - Ian Somerhalder
Paul refers to Ians drunken confessions.
Ian grabbed Ninas ass during their kiss in The vampire Diariea - Ian [to Paul] "Elena's ass is better than yours."
"I would love to play Stefan." - Ian
"I'd be dizzy if I played Damon." - Paul
Paul described Stefan's 1920's relationship with Klaus as 'beautiful' and the scenes were his favorite to film.
Paul likes his chemistry with Caroline.
Both Ian and Paul would choose Caroline over Katherine.
Screw Katherine! - Ian [they both laugh]
Paul would prefer Caroline to end up with Stefan if he doesn't get Elena.
The fans screamed that Paul would be a bunny and Ian said "You are what you ate".
"He's not good." - Ian about Stefan
"She's [Elena] hot and Damon wants to, you know..." - Ian "Sexy Time!!" - Paul
Paul said "Security" when a fan said that she loves Ian more than Paul.
Fan : "Paul, is Elijah your personal hair stylist?" Paul : "How did you know?"
"I hug him all the time and I tell him my love for him." - Ian about Paul
Ian kissed Paul on the cheek at the Bloody Night Con!
Ian teases Paul about Damon hooking up with Meredith [played by Pauls wife, Torrey Devitto].


Ny bild på Paul från eventet igår.

Videos från The Vampire Diaries Bloody Night Con Convention - Barcelona, Spanien

Två korta videos från eventet i Barcelona (igår) har kommit ut. I den första videon ser vi också Ian Somerhalder, Matt Davis och Michael Trevino. Andra videon är ett klipp med Ian & Paul.


Artikel från Entertainment Weekly om säsongsfinalen - The Departed

Julie Plec har pratat lite med tidningen Entertainment Weekly och nu finns det en liten artikel i tidningen om säsongsfinalen, The Departed, som sänds nästa veckas torsdag - 10 maj. Om ni inte sett fram till avsnitt 21 så skall ni verkligen INTE LÄSA texten nedan! SPOILERS!


Paul på Bloody Night Con igår (5 maj)

Igår var Paul i Spanien tillsammans med Nina Dobrev och Ian Somerhalder för Bloody Night Con 2012. Har skrivit om det tidigare, men för er som inte kommer ihåg så är det ett The Vampire Diaries event där de svarar på frågor om serien och andra saker. Hittills har det bara kommit ut tre suddiga bilder på Nina, Ian & Paul + ett fan.

Inga videos på Paul har kommit ut ännu, men om ni vill se panelerna med Nina och Ian samt Michael Trevino & Matt Davis (de var där på fredagen) så kan ni klicka här.


Paul bekräftad för Chicago Vampire Diaries Convention 2013

Eftersom årets The Vampire Diaries event i Chicago var väldigt populärt så har de sett till att boka in ett till convention för The Vampire Diaries nästa år. Eventet tar plats i Chicago den 6-7 april 2013 och gästerna som har blivit bekräftade hittills är Paul, Nina Dobrev och Ian Somerhalder.


Webbklippet för 3x22 - The Departed

Efter bilderna igår så kom även webbklippet ut. Två stycken kom ut, varav Paul är med i det ena. Avsnittet är alltså säsongsfinalen som sänds i USA nästa veckas torsdag, vilket är den 10 maj. Ni kan se klippet här nedan, men som vanligt varnar jag er för spoilers!


Bilder från webbklippet till säsongsfinalen 3x22 - The Departed

Några bilder från webbklippet till nästa veckas avsnitt av The Vampire Diaries har kommit ut. Inget webbklipp har ännu kommit ut, vilket är lite lustigt.. Nåja.. Har nedan kan ni se några av bilderna. Klicka här för att se alla.

Klicka på miniatyrbilderna för att få dem i full storlek.

The Vampire Diaries 3x17 - Break On Through ikväll klockan 19:00 på TV6

Ikväll sänder Sveriges TV6:a avsnitt 17 av The Vampire Diaries klockan sju! Avsnittet heter Brake On Through och i detta avsnitt kommer massa hemligheter fram, mycket skrämmande scener och spänning! Se promon här nedan!


Mina tankar och åsikter om The Vampire Diaries 3x21 - Before Sunset

Så för er som vill läsa vad jag tyckte om det senaste The Vampire Diaries så har jag gjort en liten sammanfattning (skrev inte om allting, bara det som jag uppfattade som mest viktigt) om vad jag tyckte om avsnitt 21 som sändes i natt i USA. Markera texten för att läsa, men observera som vanligt alla spoilers.

The Vampire Diaries 3x21 - Before Sunset —Avsnittet kom med många chockar enligt mig, men det var ett fantastiskt bra avsnitt! Älskade det! det var så spännande, rysigt och så annorlunda på något sätt..Satt med munnen uppe vid flera stunder av avsnittet. Huvudsaken (eller det viktigaste kanske man kan säga) som hände var ju allt med Alaric. Esther hade då i förra avsnittet gjort honom till "The True Hunter" vilket gjorde att han blev väldigt stark, elak (hans mörka sida kom fram tydligt) och hatet för vampyrer steg upp till ytan.

Genom avsnittet ville han få minst en Orignial död, men han lade också vantarna på Caroline och Elena. När Caroline och Rebekah höll på att städa upp efter dansen (som var med i 3x20) så attackerade Alaric Rebekah, medans Caroline räddade henne. Jag blev såååå glad! Jag har alltid älskat dem två och det var härligt att se. Rebekah hade tid att fly och så gjorde Caroline också. Dock var hon lite för långsam och Alaric hann ifatt henne (medans en Rebekah stod sorgset och tittade på) och drog med henne till sitt klassrum. Där blev hon torterad och 'The bad side' av Alaric kom verkligen fram. Han uttryckte sina känslor och hat mot vampyrerna när också Elena senare dök upp.

Efter ett långt argument med Alaric lyckades Elena få loss Caroline där hon var fast och Caroline kunde springa iväg. In i armarna på Klaus sprang hon och då började jag hoppa av glädje eftersom jag älskar idén med Klaroline. Liksom hur perfekta är inte de två? Även om jag tycker om Forwood så kan jag inte låta bli att vara förälskad i idén om en Original och Caroline.. :)

Elena och Alaric började slåss och de tappra Salvatore-bröderna kom till hennes räddning. Dock var de inte tillräckligt starka. Klaus tog efter det hand om Elena då han försökte tömma henne på blod (hennes blod är ju källan till hybrider). Tyler kommer in och ser det. Klaus tror ju fortfarande att han har Tyler i ett band runt lillfingret, men vår favorit hybrid räddar Elena. Nästan iallafall. Damon och Stefan dyker upp och de har kommit på hur de skall döda Klaus. Det är Klaus som är skaparen till deras bloodline och det är de som skall döda honom.

Medans Bonnie håller på med häxeri (massa problem med det också i början av avsnittet mest, med Stefan, Damon och Klaus); stoppar Jeremys hjärta för att kunna stoppa Alarics hjärta och få honom normal igen så slåss Klaus och våra favoritbröder. Det slutar med att Klaus dör iallafall vilket jag tyckte var jättesorgligt. Faktiskt. Jag blev så ledsen. Kommer ihåg i säsong 2 när jag sade "Go awaaaay" typ liksom, men han har blivit en av mina favoritkaraktärer.

Iallafall var alla glada över Klaus död. Både glada, men kanske mest lättade eftersom Klaus gjort så mycket som ställt till med problem för dem alla och varit liksom bara ond.. De ordnade en liten fest för att fira (fast jag satt mest och bölade, hahah..) iallafall och de pratade lite om deras kamratskap och att de verkligen älskar varandra allihop. De är helt enkelt en stor familj allesammans.

Vi fick också se Elena uttrycka sina känslor för Damon och Stefan. Hon vill inte göra ett val mellan dem, för då betyder det att hon förlorar den ena. Alla tjatar ju hela tiden på henne att hon måste göra sitt val. Damon och Stefan kommer överens om att om hon väljer någon av dem (vilket hon gör i nästa avsnitt!!!!) så lämnar den andra stan för att lämna dem i fred. Så.. Vad tror ni? Vad förväntar ni er i avsnitt 22, säsongsfinalen nästa vecka?


Svar på kommentar

Josefin : Har du möjligtvis läst böckerna som serien är baserad på? Vet du hur många böcker det är och ungefär på vilken bok serien är på hittills? :)

svar : Hejsan! Jag har läst de fyra första böckerna av The Vampire Diaries. Hittills finns den nämligen endast de fyra första böckerna på svenska. Det finns tio böcker i serien och du kan se vad de alla heter här. Böckerna är väldigt annorlunda från serien och saker som hänt nu i säsong 3 har inte hänt i någon bok jag läst. Vem vet om tredje boken står för tredje säsongen fast de två har helt olika handlingar? Hoppas du blev nöjd med ditt svar, kram! :)


Promo för nästa veckas avsnitt av The Vampire Diaries - säsongsfinalen 3x22 - The Departed

I natt sändes avsnitt 21 av The Vampire Diaries, det nästsista avsnittet. Jag har redan sett det och tyckte det var jättebra! Spännande, romantiskt, sorgligt.. ja allt! Nu återstår bara ett avsnitt av The Vampire Diaries s3 och det är säsongsfinalen. Avsnitt 22, The Departed. Ni kan se den längre versionen av trailern nedan, men obs! Spoilers för er som inte sett fram till avsnitt 21! Avsnittet sänds nästa torsdag i USA den 10 maj.


CW bekräftar att de skall sända säsong 4 av The Vampire Diaries!

Goda nyheter! Vi har fått bekräftelse från bla. Julie Plec och skådespelarna, men nu har även CW (kanalen The Vampire Diaries sänds på) bekräftat att de kommer att sända s4 av The Vampire Diaries! Här nedan kan ni läsa vad CW berättar om The Vampire Diaries, säsong fyra.

May 3, 2012 (Burbank, California) ─ The CW Network has given early pickups to the network’s top-rated show, THE VAMPIRE DIARIES, fan favorite SUPERNATURAL, and the world’s most-famous zip code, 90210, with all three series to return for the 2012-2013 season.

THE VAMPIRE DIARIES will return for a fourth season of bloody good drama this fall, SUPERNATURAL will mark its eighth season with the monster-hunting Winchester brothers on The CW, and on 90210, the gang from West Beverly will return for season five.

Based on the series of books by L. J. Smith, THE VAMPIRE DIARIES is from Bonanza Productions Inc., Outerbanks Entertainment and Alloy Entertainment in association with Warner Bros. Television and CBS Television Studios with executive producers Kevin Williamson (“Scream,” “Dawson’s Creek”), Julie Plec (“Kyle XY,” “Wasteland”), Leslie Morgenstein (“Gossip Girl,” “Private”) and Bob Levy (“Gossip Girl,” “Privileged”).


Ännu en preview med Julie Plec för 3x21 - Before Sunset

En till preview med endast producern Julie Plec har nu kommit ut. Som vanligt talar hon lite om vad vi kan förvänta oss i kvällens/nattens avsnitt, lite nya klipp osv. Spoilers för er som inte följer med i amerikansk takt.


Ny kanadensisk promo för 3x21 - Before Sunset

En ny kanadensisk promo för kvällens/veckans avsnitt av The Vampire Diaries har kommit ut. Avsnittet sänds alltså i natt, torsdag, i USA. Ni kan se videon här nedan, men observera spoilers!


Ian Somerhalder pratar om säsongsfinalen - Stefan & Damon

Ian Somerhalder, Damon i The Vampire Diaries, gjorde nyligen en intervju där han pratade en hel del om säsongsfinalen av The Vampire Diaries, The Departed, som sänds den 10 maj. Han sade även några ord om brödernas förhållande till varandra och om hur det kommer vara.

"In the finale, Damon and Stefan really start to love each other. In this situation, heartbreak and failure and triumph brings them together."


Teorier för säsongsfinalen enligt mig

När det kom ut bilder från säsongfinalen igår så tittade jag på två bilder och tänkte "Varför känner jag igen dem här?". Så jag började söka runt lite på nätet och då kom jag på det! Två av bilderna från säsongsfinalen, The Departed, påminner väldigt mycket om två bilder från avsnitt 11 i säsong 2, By The Light Of The Moon.

I den scenen hade Stefan varit fast i graven tillsammans med Katherine och så återvänder han till Elena och de förenas igen. Så jag gissar att Elena har gjort sitt val mellan bröderna Salvatore i säsongsfinalen på dessa bilder. Ett val som hon är ledsen över, för att hon sårade antingen Stefan eller Damon. Vem tror ni att hon väljer? Stefan eller Damon?Preview med Julie Plec & Robin Ross för 3x21 - Before Sunset

TV Guide's reporter Robin Ross har gjort en liten preview tillsammans med The Vampire Diaries producer Julie Plec. Vi får inte se några nya klipp, men de ger oss lite spoilers för avsnittet. Avsnittet sänds i natt i USA och det är alltså det nästsista avsnittet av säsong 3. Mycket stora spoilers för er som inte sett fram till avsnitt 20, Do Not Go Gentle.


Ny bild på Stefan och Elena från säsongsfinalen - The Departed

Några exklusiva bilder från avsnitt 22, The Departed, av The Vampire Diaries s3 har kommit ut. Avsnittet kommer att sändas den 10 maj i USA. Klicka här för att se resten av bilderna på KSiteTV.


Julie Plec pratar om Stefan och Damon & kärlekstriangeln med Tv Guide

The brothers could, for once, get past the love triangle.

“There’s a really nice scene in next week’s episode that shows they might just survive this no matter how it plays out when it’s all said and done,” Plec said. “The cliché is that the girl tears them apart, so [we said], ‘How can we have the girl bring them even closer together?’”

Elena went to the dance with Stefan, but is still so conflicted.

“These two men are so important to her and she has lost almost everyone that has ever mattered to her. So how do you choose in a moment like that?” Plec said. “The last two episodes of the season are really going to be about her asking herself that question and really trying to understand how she could possibly let one of them go when she’s already lost so much.”


Ny bild från The Vampire Diaries 3x20 - Do Not Go Gentle

Även om avsnitt 20 sändes förra veckan i USA så hindrar det inte CW att släppa en ny stillbild från "Do Not Go Gentle" som vi inte kunde se i själva avsnittet. Förutom Paul så ser vi Ian Somerhalder och Nina Dobrev på bilden.


Många scener mellan Klaus & Stefan återstår i säsong 3!

Ni som är stora fans över Klaus (Joseph Morgan) och Stefan.. Jag har goda nyheter! I avsnitt 20 fick vi se lite brödliga och vänskapstrevliga scener mellan de två och flera scener mellan dem återstår!

Joseph Morgan, som spelar Klaus, har nyligen intervjuats om The Vampire Diaries. Han berättar att vi har många sk. "Klefan" scener att se fram emot där man får se såväl deras vänskap, men också lite mörkare sidor.