Klipp från The Vampire Diaries 4x03 - The Rager

Spoilers! Detta avsnitt sänds imorgon i USA.

Nominera The Vampire Diaries till People's Choice Awards 2013

People's Choice Award (PCA) är ju alltid i början av året och nu kan man nominera tv-serier/artister/sånger/band/skådespelare/filmer etc. till de olika kategorierna. Så se till att nominera The Vampire Diaries i kategorierna Favorite Sci-Fi/Fantasy Tv-show och TVD Family i kategorin Favorite TV Fan Following. Nina är nominerad i Favorite Dramatic Actress och Paul och Ian är nominerade i Favorite Dramatic Actor
 
Fem stycken från varje kategori kommer att gå vidare till den "riktiga" röstningen, dvs. om vem som vinner awardet. Så gå in och nominera The Vampire Diaries och gänget här!
 
Paul tillsammans med Ian på årets PCA.

BTS bild från inspelningen av The Vampire Diaries

 
Här ovan ser ni en ny behind-the-scenes bild från inspelningen av The Vampire Diaries.

Meddelande till er läsare

Hej alla fina läsare! Änkte bara meddela att min uppdatering kommer att vara en aning sämre den här veckan. Jag är på praktik den här veckan och nästa vecka (sk. "övningsjobb") så jag har inte lika mycket tid för att blogga. Denna vecka jobbar jag nämligen på radion och en hel del händer här! Innan veckan är över kommer jag bla. att få träffa Agnes och Loreen! Hur coolt? Hoppas ni förstår iallafall.
 
Kramar!

Ny bild i Glow Magazine

Gissa vem som är med i Glow Magazine? Jadå! Paul är med!
 

Dagens bild


Ny promo för säsong 4 av The Vampire Diaries

Det har kommit ut en ny promo med lite nya klipp från säsong 4. Vissa av klippen har vi sett i de två första avsnitten och några andra är nya. Spoilers för er som ännu inte sett avsnitt ett & två.
 

Promos för The Vampire Diaries 4x03 - The Rager

Wow! Vad tyckte ni om nattens avsnitt av The Vampire Diaries? Jag ser väldigt mycket fram emot nästa veckas avsnitt. Här nedan kan ni se tre promos för nästa veckas avsnitt, The Rager. Spoilers!
 

Ny fanbild tagen igår


Ny/gammal video med Paul och Ian från Comic Con

Det har kommit ut en ny video från Comic Con. Skådespelarna fick varsin t-skjorta under panelen; Paul fick en som det stod 'Team Damon' på och Ian fick en som det stod 'Team Stefan' på. Det är Ian som filmat den här korta videon där Paul visar upp sin t-skjorta och ropar "Team Damon, I love you!". Haha..
 

Första titten på The Vampire Diaries 4x04 - The Five

Första titten på avsnitt 4 - The Five av The Vampire Diaries är ute! Avsnittet sänds om två veckor. Jag vet inte varför de släpper en kort promo för avsnittet nu dock.. Stora spoilers!
 

Paul i Seventeen Magazine


Paul ute och shoppar i Los Angeles - lördagen den 13 oktober

Paul sågs ute i lördags (13 oktober) tillsammans med sin fru Torrey Devitto i Los Angeles. De gick på en shoppingrunda för att köpa heminredning. Tyvärr är bilderna oskarpa.
 

TV6 skjuter fram sändningen av The Vampire Diaries s4!

Jag har tråkiga nyheter till er som väntar på att se The Vampire Diaries i svensk takt. TV6 har uppdaterat ny information på deras webbsida. Det var meningen att sändingen av The Vampire Diaries säsong 4 skulle börja i december, men nu har TV6 skjutit fram sändningen av s4 till nästa år. Varför vet jag inte.
 
The Vampire Diaries säsong 4 kommer alltså att börja sändas år 2013 på TV6.
 
Förresten.. Var inte ledsna över uppskjutningen av sändningen. Säsong 3 har inte ens börjat visas i Finland ännu. Hahah.. Jag vet. Vi suger. Tiden går nog fort! 
 

Fanvideo : Stefan + Elena - It's the best choice I ever made

 
OBS! Spoilers från 4x01.

Klipp från The Vampire Diaries 4x02 - Memorial

CW har släppt ett klipp för nästa veckas avsnitt av The Vampire Diaries. Avsnittet sänds på torsdag i USA och heter Memorial. För er som inte sett s4 avsnitt 1 - observera spoilers i detta klipp.
 

Svar på kommentarer

Är du stelena eller delena? (antar att du är stelena) 
Tror du att det kommer vara mycket stelena i s 4? 
 
svarHallåj! Jag är team Salvatore. ;) Nej, men jag tycker faktiskt både om Stelena och Delena! Och som svar på din andra fråga.. Ja, det kommer att vara mer Stefan/Elena scener i säsong 4. Mycket mer än vad de bjöd på i säsong 3. Be ready! Hoppas du blev nöjd med ditt svar. Kram.
 
Bildkälla : Tumblr

Längre promo för The Vampire Diaries 4x02 - Memorial


E! News intervjuar gänget av The Vampire Diaries om säsong 4

E! News har intervjuat skådespelarna från The Vampire Diaries om säsong 4. Se klippet nedan!
 

Kort promo för The Vampire Diaries 4x02 - Memorial

Här nedan kan ni se den korta versionen av promon för nästa avsnitt av The Vampire Diaries. Avsnittet sänds nästa veckas torsdag - den 18 oktober - i USA och heter "Memorial". OBS! Spoilers!
 

Ny promobild för säsong 4 av The Vampire Diaries


Officiell synopsis - 4x04 - The Five - The Vampire Diaries

CW har släppt handlingen för avsnitt 4 - The Five - av The Vampire Diaries säsong 4. Avsnittet kommer att sändas i USA torsdagen den 1 november (vi kan se avsnittet dagen efter). 
 
A FRAT PARTY AND A FLASHBACK TO 12TH CENTURY ITALY —Damon (Ian Somerhalder) goes with Elena (Nina Dobrev) and Bonnie (Kat Graham) to visit Whitmore College, where Professor Shane (guest star David Alpay, “The Borgias”) is taking over the Occult Studies classes formerly taught by Bonnie’s grandmother. At a fraternity costume party, Damon takes advantage of the wild scene to give Elena a lesson in choosing a victim. Rebekah’s (Claire Holt) attempt to buy Matt’s (Zach Roerig) forgiveness falls flat, but she is intrigued by unexpected news from Klaus (Joseph Morgan). When Stefan (Paul Wesley) questions Klaus about Connor’s (guest star Todd Williams) motives, Klaus reveals a long-ago encounter with a powerful group of vampire hunters, but it’s Rebekah who delivers the information that stuns Stefan.

Young Hollywood - Vampire or werewolf?

Paul besökte Young Hollywood för ett tag sedan! Där spelade dem ett spel som de kallade för 'Vampire or werewolf'?' för att uppmärksamma den nya säsongen av The Vampire Diaries. Han pratade såklart också om annat som kommer att hända i säsong 4 och lite annat smått och gott.
 

Ny bild på Paul & Nina från The Vampire Diaries 4x03 - The Rager i The Guide

Tidningen The Guide har postat en artikel om den nya säsongen av The Vampire Diaries. Med följde en bild från avsnitt tre där vi ser Stefan och Elena på Stefans motorcykel. I spalten kan ni läsa vad Paul säger om avsnitt tre "The Rager" som kommer att sändas den 25 oktober i USA!
 

Paul på The 13th Annual Polish Film Festival i Los Angeles igår den 9 oktober

Som ni kanske vet så har Paul ett polskt ursprung och igår, den 9 oktober, var han på en polsk filmfestival i Los Angeles. Han gick på eventet tillsammans med sin fru och kollega Torrey Devitto.
 
Paul öppnade bla. eventet (Opening Night Gala kallade dem det på engelska) och så tog han emot ett pris för bästa unga polska skådespelare! Grattis säger vi!
 

Pauls shout-out från Young Hollywood

Paul besökte nyligen Young Hollywood och gjorde en liten video till alla fans. Han påminner oss bla. om den nya säsongen av The Vampire Diaries. I övermorgon börjar det - 11 oktober!
 

Svar på kommentarer

Tänkte svara på två frågor som rullar in ganska ofta här på bloggen.. Jag tänkte att det kanske är enklare för er och för mig att svara på allt i ett inlägg. Så.. Here it goes! :)
 
När börjar The Vampire Diaries i Sverige?
 
svar : The Vampire Diaries börjar sändas i december på TV6 i Sverige. De har ännu inte kommit ut med datumet, tyvärr. Försöker kika in på tv6.se då och då för att kolla om några nyheter kommit upp då jag inte har kanal 6 här i Finland (har bara kanal 1, 2, 3, 4 och barnkanalen - haha). Skriver mera när jag vet!
 
Kommer du att lägga upp avsnitten på bloggen?
 
svar : Jag vet att många inte gillar att man lägger in avsnitten på bloggen, men om det är flera av er som skulle uppskatta att jag lägger upp avsnitt från The Vampire Diaries säsong 4 varje fredag (från och med den här fredagen).. Skicka in en kommentar med eran åsikt!
 

Ny bild på Paul från Express Collections Fall/Winter 2012 Advertisements

Det har kommit ut en HQ bild från fotograferingen Paul gjorde i somras för Express Collections höst/vinternummer. I denna tidning kunde man också se bla. Kat Graham och Candice Accola som också är med i The Vampire Diaries.
 

Ny trailer för säsongsstarten av The Vampire Diaries - Growing Pains

ITV2 har lagt upp en ny exklusiv trailer för första avsnittet av The Vampire Diaries säsong 4 på deras sida. Denna trailer är för alla 'UK-fans' alltså alla som bor i England - The United Kingdom. I USA börjar säsong 4 nu på torsdag, medans den startar på måndag nästa vecka i England.
 

Dagens bild


Ny bild på Paul tillsammans med Nina från inspelningen av The Vampire Diaries i augusti

Det har kommit ut en hel del bilder från inspelningen av The Vampire Diaries i augustimånad. På en av bilderna fastnade Paul tillsammans med sin kollega Nina Dobrev. De hade paus och var på väg på lunch.
 

Kanadensisk promo för The Vampire Diaries 4x01 - Growing Pains

Nu har promon för säsongsstarten av The Vampire Diaries släppts i Kanada! Som ni kanske kommer ihåg från tidigare år så är innehåller ofta den kanadensiska promon andra klipp än den vanliga.
 

Säsong 4 promoshoot av The Vampire Diaries

Hela gänget av The Vampire Diaries har gjort en fotografering för säsong 4 av The Vampire Diaries med Entertainment Weekly. I mitten ser ni Paul tillsammans med Nina och Ian. Vad tycker ni?
 

Zap2It spoilar oss om kärlekstriangeln i The Vampire Diaries (spoilers!)

"First, we'll tell you about what fans of the love triangle can look forward to - and then we'll give you six more tiny tidbits that will get you through the next nine days before the premiere (läs mer om det här).

Expect some seriously sexy Stelena stuff. Obviously, there's their usual sweet romance, and the symbolism of Stefan putting the daylight ring on Elena's finger when they could nowliterally spend eternity together isn't lost. But holy moly, it's been a few years since we've seen a really hot, charged, sparks-flying-everywhere type of scene between Stefan and Elena - and Stelena fans will finally get their kicks again in episode 2
 
In a lot of ways, it feels like the love triangle is being relaunched. Instead of rehashing the old I-don't-know-how-I-feel stuff, Elena's new "condition" leads to new problems and new connections between her and the Salvatore boys."
 

Officiell synopsis - 4x03 - The Rager - The Vampire Diaries

Nu har den officiella handlingen för avsnitt 3 av The Vampire Diaries släppts. Avsnittet heter "The Rager" och sänds den 25 oktober på CW i Amerika. Observera spoilers!
 
BORN TO BE WILD — Connor (guest star Todd Williams) continues his search to uncover the secrets of Mystic Falls and tries to convince Jeremy (Steven R. McQueen) to work with him. With Dr. Fell’s (guest star Torrey DeVitto) help, Damon (Ian Somerhalder) and Klaus (Joseph Morgan) question Connor, but the confrontation takes a lethal turn. Trying to keep her new life as normal as possible, Elena (Nina Dobrev) is determined to continue her senior year at Mystic Falls High with support from Matt (Zach Roerig) and Caroline (Candice Accola). Rebekah’s (Claire Holt) arrival at school makes it difficult for Elena to control her anger, but she learns that confronting Rebekah can be extremely dangerous. Later, Rebekah realizes how alone she is, and reaches out to April (guest star Grace Phillips). Stefan (Paul Wesley) takes Elena on a thrilling motorcycle ride in an effort to show her that life can still be fun. Tyler (Michael Trevino) gets a surprise visit from Hayley (guest star Phoebe Tonkin, “The Secret Circle”), a werewolf who helped him through the ordeal of breaking his sire-bond to Klaus. Concerned about Elena, as well as his own emotions, Stefan turns to a sympathetic Caroline for advice.

Ny intervju med Paul för The Vampire Diaries

CW har släppt en hel del intervjuer den här veckan med skådespelarna av The Vampire Diaries. Nu är det Pauls tur! Här nedan kan ni se honom prata om allt möjligt inför säsong 4 av The Vampire Diaries. Missa inte säsongsstarten som är i USA den 11 oktober på CW.
 

Öppning för säsong 4 av The Vampire Diaries

Här nedan kan ni se öppningen för säsong 4 av The Vampire Diaries! Första avsnittet sänds om lite mer än en vecka i USA, på torsdagen den 11 oktober
 

Bild från inspelningen av The Vampire Diaries - 4x08