Ledig från jobbet - renoverar sitt hus!

Paul har ledigt från The Vampire Diaries och håller som bäst på med att renovera sitt hus. Paul har själv inte bekräftat det, men ett stort TVD-fan på twitter, @candlymack, (som alltid vet allt) har twittrat om det.


Dagens bild


Stort tack till alla läsare!

Jag vill börja denna dag med att tala om för er läsare att ni är underbara! Era kommentarer är jättesöta och jag blir lika exalterad och glad när jag får kommentarer! Utan er skulle bloggen inte vara detsamma! Tack, ni är fantastiska!

/ Märta

Ny bild på Paul tagen av Maryelle Devitto

Maryelle Devitto, Torreys (Pauls fru) syster, har lagt upp en bild på Paul med texten "Cool guy". Bilden postades igår då Paul spenderade dagen tillsammans med Torreys familj.


BTS bild från förra avsnittet av The Vampire Diaries 3x20 - Do Not Go Gentle

En behind-the-scenes bild från förra veckans avsnitt av The Vampire Diaries i USA har kommit ut. Avsnittet var Do Not Go Gentle och på bilden ser vi de flesta skådespelarna från The Vampire Diaries, inklusive Paul.


The Vampire Diaries webbklipp från 3x21 - Before Sunset

Nu är jag tillbaka och uppdateringen kommer vara normal igen! Ett webbklipp från nästa veckas avsnitt av The Vamprire Diaries har kommit ut. Avsnittet sänds i USA natten mellan torsdag och fredag. I klippet ser vi Klaus, Jeremy, Stefan och Damon. Spoilers för er som inte sett fram till avsnitt 20.


The Vampire Diaries 3x16 - 1912 ikväll på TV6 kl. 19:00

Ikväll sänder Sveriges TV6:a avsnitt 16 av The Vampire Diaries, 1912. Avsnittet innehåller många flashbacks och ni får veta mycket dramatiska och märkvärdiga saker. Ett mycket spännande avsnitt med massa blod, tårar och kärlek!

Nedan kan ni se promon för avsnittet! Vem är taggad för att se det?


Extended promo för The Vampire Diaries 3x21 - Before Sunset

Vad tyckte ni om avsnitt 20 som sändes i natt i USA? Jag gillade det väldigt mycket. Överlag så var det ett mycket sorgligt, spännande, blodigt och romantiskt avsnitt. Längtar tills nästa avsnitt!

Här nedan kan ni se den längre versionen av trailern till nästa veckas avsnitt, 3x21- Before Sunset. Kanadas promo har också släppts, men denna gång var den exakt likadan som USAs. Som vanligt, spoilers!

Här kan ni klicka om ni vill se den korta versionen av trailern till 3x21 och här kan ni klicka om ni vill se den kanadensiska promon för nästa veckas avsnitt!


Åker bort över helgen

Hejsan! Jag kommer att tillsammans med min familj åka till vårt sommarställe över helgen för att fira Valborg. Internetkopplingen nere i Bromarv (som stället heter) är jättedålig, så bloggningen här kommer att vara väldigt seg. Skall försöka uppdatera bloggen med lite nyheter, men ingenting jag kan lova. Tar inte ens med mig datorn, utan skall fokusera på att ta det lugnt och koppla av eftersom vi har det väldigt stressigt i skolan just nu.

Jag hoppas att ni klarar er över helgen! Kommer att posta promon mm. från avsnittet som sänds i USA i natt, men uppdateringen efter det kan vara lite låg. Hoppas ni förstår och inte blir för upprörda. :) 

Hur skall ni fira Valborg/Första maj?

Kramar, Märta.

Preview för The Vampire Diaries 3x20 - Do Not Go Gentle med Julie Plec

Nu har det klippts ihop en video med The Vampire Diaries producer Julie Plec där hon berättar och ger oss lite spoilers inför avsnitt 20, Do Not Go Gentle, som sänds i natt i USA. Som vanligt så får vi också se lite nya klipp och bitar av avsnittet vi inte har sett förrut.

För er som inte har sett de senaste avsnitten så rekommenderar jag er att ni inte ser detta klipp då det innehåller massa spoilers från bla. 3x18 & 3x19.


Julie Plec pratar om veckans avsnitt av The Vampire Diaries

The Vampire Diaries producer Julie Plec har pratat med EW och gett oss lite spoilers om vad som kommer att hända i veckans avsnitt av The Vampire Diaries, Do Not Go Gentle (3x20). Avsnittet sänds imorgon (torsdag) i USA.

The night that Stefan and Elena spend together is, of course, the Roaring ’20s Decade Dance. “Damon comes in at an unfortunately romantically inopportune moment to say, ‘Fun’s over. We’ve got a problem.’ Damon is actually, like, a double c—blocker in this episode,’ now that I think about it,” Plec laughs. “There’s two moments where Damon interrupts something romantic accidentally.”


The Vampire Diaries reklamskylt i NYC

Som jag skrivit tidigare så blir The Vampire Diaries bara populärare och populärare. Nu görs det även reklam för The Vampire Diaries med en stor skylt i New York. Ni kan se hur stor skylten är om ni jämför med bilen som åker förbi.


Paul på Rachel Ray Show igår (25 april)

Igår gästade Paul det amerikanska programmet Rachel Ray Show, ett program med matlagning och också intervjuer med kändisar. Han pratar om lite saker som vi har hört förrut; sin fru Torrey och att ha med henne i The Vampire Diaries, sitt polska ursprung och sin familj, mat, The Vampire Diaries och mycket mer. Vi får också höra honom prata lite polska!

Nedan kan ni se intervjun från programmet. Inga spoilers då de inte pratar så hemskt mycket om The Vampire Diaries. 

PS :
Jag tänkte skriva om det här redan igår, men eftersom det mest bestod av gamla frågor och inga bilder/videos så väntade jag tills idag. Hoppas ni inte hade något emot det.


Ny bild från The Vampire Diaries 3x20 - Do Not Go Gentle

Några nya bilder (dock bara en på Paul) från torsdagens avsnitt av The Vampire Diaries, som sänds i USA, har kommit ut. Avsnittet heter Do Not Go Gentle och är det tredjesista avsnittet av säsong 3. Klicka här för att se resten.


The Vampire Diaries som 'Top TV Show' överallt på nätet

Efter The Vampire Diaries comeback i USA förra veckan har serien varit på första plats i listan för 'Top TV Shows' överallt på nätet. The Vampire Diaries får bara mer och mer tittare och blir populärare hela tiden!


The Baytwon Disco Trailer på YouTube

För någon vecka sedan fick vi se trailern för Pauls nya film, The Baytown Dico, och för en tid sedan släpptes även trailern ut på YouTube. För er som alltså hade problem med att se på videon så kan ni se den här nedan.


Zap2It spoilar oss om Stefan och Elena

Zap2It har spoilat oss lite om det kommande The Vampire Diaries avsnittet/avsnitten. Ni kan läsa allting här. Var dock medveten om stora spoilers för dig/er som inte tittar i takt med USA.

Zap2It om Stefan och Elena : "Oh, and Stefan/Elena fans -- if you were bummed out by last week's "Delena" focus, cease your Twitter death threats. This Thursday, it's your turn."


Ny bild på Paul från gammal photoshoot

En ny bild från en gammal fotografering som Paul gjort har kommit ut. Tyvärr är bilden inte i HD-kvalitét och den finns inte heller i större storlek än här nedan.


Chris Grismer twittrar BTS bilder från TVD 3x19 - Heart Of Darkness

Chris Grismer, en känd regissör för The Vampire Diaries, twittrade några bilder igår kväll tagna behind the scenes från avsnitt 19, Heart Of Darkness. Det var nämligen Chris som regisserade förra veckans avsnitt i USA. Han har också regisserat avsnitt 3, 14 och 21 av säsong 3. Ni kan se resten av bilderna på hans twitterkonto, @ChrisGrismer, här.

Här nedan ser ni en av bilderna han twittrade. En bild med Paul, Matt Davis och Joseph Morgan (endast med på bilden med underkroppen). Bilden är som sagt från avsnitt 19 av The Vampire Diaries.


Dagens bild


Paul når snart 1 miljon följare på Twitter

Nu är det inte mycket kvar tills Paul har 1 milj. följare på Twitter. I natt och nu på dagen har #Paul2OneMillion och #OneMillionForPaulWesley varit 'trending' på twitter. Uppdaterar när han nått 1 miljon-strecket.

UPDATE : Nu har Paul nått (14:45) strecket för en miljon följare. Grattis till P-Dub!

Svar på kommentarer

Malin : Kommer det att bli flera säsonger?

svar : En fjärde säsong av The Vampire Diaries är bekräftad, så no worries! :)

Louise : Vad heter du i efternamn? Och vad var din blogg & twitterkonto nu igen?

svar : Mitt efternamn är Nummenmaa, vilket betyder Hedenmark på svenska. Min blogg hittar du här och mitt twitterkonto hittar du på användarnamnet @martanummenmaa. Kram!

Tessa : Så du är alltså både team Stelena & Delena? Vem tycker du bättre om, om du måste välja?

svar : Ja, jag är team Defan brukar jag säga. men om jag måste välja en av dem så säger jag Stelena. Precis som Klaus sagt.. That kind of love never dies.. :)

Ella : Kan du ha en frågestund igen? Denna gång kanske i inlägget istället? Eller?

svar : Jag vet inte, haha.. Ni får välja själva hur ni vill. Vad säger ni?

Nya bilder från The Vampire Diaries eventet i Chicago

Två nya bilder från The Vampire Diaries Chicago Comic Con har kommit ut. hela intervjun med Paul kan ni läsa här. Har lagt ut den tidigare, men för er som missat det så kan ni läsa den här.


Ny bild på Paul från 8/4/2012 i North Hollywood

För någon vecka sedan besökte Paul North Hollywood tillsammans med sin fru Torrey Devitto. De sågs bland annat av fans kramas på ett café lördagen den 8 april. Här nedan kan ni se en bild som ett fan 'smygfotat' på Paul.


Zap2It : Intervju med Paul och Torrey från TV Out Of The Box

Förra helgen var Paul på ett event som kallades TV Out of The Box tillsammans med sin fru Torrey Devitto. Nu har det kommit ut en intervju av Zap2It från röda mattan med dem. Huvudämnet är som väntat The Vampire Diaries. Inga stora spoilers för er som följer med i svensk takt dock! :)


Mina åsikter om The Vampire Diaries 3x19 - Heart Of Darkness

Har fått en kommentar av en tjej vid namn Nea som skulle vilja att jag skriver mina åsikter om avsnittena som sänds av The Vampire Diaries. Tänkte nu alltså skriva lite vad jag tyckte om avsnitt 19, Heart Of Darkness. Såklart spoilers för er som inte sett fram till avsnitt 19.

Allt det här med Alaric är ganska skrämmande enligt mig. Mitt hjärta är också delat på mitten, halva sidan håller för Stelena och andra för Delena, så jag blev väldigt glad när jag såg att Damon och Elena skulle åka till Denver för att hälsa på Elenas bror Jeremy. Medans Stefan höll på med annat, dvs. Alaric, så hettade det till mellan Damon och Elena. Såklart började jag hoppa upp och ner i stolen för att jag blev så glad, men samtidigt blev jag också ledsen. Väldigt kluvna känslor. Det som jag blev mest glad över var att vi fick se både Jeremy och Rose. Älskar verkligen karaktären Rose, har saknat henne jättemycket från säsong 2.

Tyckte att det var jätteintensiva och väldigt bra scener gjorda mellan Alaric och Stefan. Jag tycker att det var intressant att se Stefan kämpa mot sin blodlust och tala allvar med Alaric.

Eftersom jag sett på bilder att Jeremy & Kol hade blivit vänner så blev jag inte så förvånad över slagsmålet/slagsmålen mellan Kol och Damon. Tyckte om idén med att Rose skapare är någon kallad Mary och att man inte har någon aning om vem av The Originals som skapat henne. Om jag skulle gissa skulle jag säga Finn, som redan dött. Kanske Kol försöker lura dem och satte en påle i bröstet på henne själv, när hon redan dött efter Finns död. Det är mina teorier gällande det.

Sedan gillade jag dramat mellan Caroline och Tyler. Har alltid gillat idén med Forwood, fast jag nu på senaste tiden blivit ett litet Klaroline-fan. Skall bli roligt att se vad som händer i avsnitt 20 som sänds nästa vecka gällande dem!

Och såklart.. Allting som hände mellan Alaric, Rebekah och Esther. Jag satt bokstavligen talat med munnen uppe stor som en tennisboll när avsnittet slutade. De sista sekunderna av ett avsnitt är alltid lika spännande. När jag sedan började tänka mera på det som hände i slutet av avsnittet så kom jag på att det är ganska realistiskt. I säsong 2 när Klaus tog över Alarics kropp så låg ju Alaric i ett sk. "koma" och det är väl exakt så som det hänt nu med Esther & Rebekah. Och nu ligger Rebekah i "koma".

Summa sumarum.. Jättespännande och bra avsnitt! :)

Dagens bild


The Vampire Diaries 3x15 - All My Children ikväll på TV6

Ikväll klockan 19:00 sänder TV6 avsnitt 15 av säsong 3, The Vampire Diaries. Glöm inte alltså att titta då! Nedan kan ni se promon till avsnittet som sänds. Ett mycket, mycket spännande avsnitt! :)


Extended promo för The Vampire Diaries 3x20 - Do Not Go Gentle

Nu har även den längre trailern/promon för nästa veckas avsnitt i USA, Do Not Go Gentle, kommit ut. Nu är det bara tre avsnitt kvar, 20-22! Helt sinnessjukt! Tyckte det var just som s3 drog igång..


Ian Somerhalder pratar med E! Online om säsongsfinalen

Ian Somerhalder, som spelar Damon i The Vampire Diaries, har gjort en intervju med E! Online där han ger lite spoilers åt fansen inför säsongsfinalen. Mycket skall alltså hända inom kärlekstriangeln under avsnitt 22.

1. Stefan and Damon Strike a Deal! And me no likely. Ian reveals: “The brothers both agree, ‘If she goes for you, I’ll leave town. And if she goes for me, you leave town. So this doesn’t get weird.’ And they both agree on it. And that’s what’s so cool is that by virtue of this decision the boys have ultimately become so insanely close. And I love that I think it’s really cool that that’s what happens.” Right. Fine. But keep your hiney and your brother’s hiney firmly planted in Mystic Falls, mmm kay? Thanks.

2. The Love Triangle Is “Ending.” Ian tells us: “Elena makes a decision. Well, after Damon dies she only has one decision.” Then after a long, excruciating pause in which I beat his chest to make him stop, he let out a hearty laugh and said, “Who knows? Maybe. We’ll see!”

3. Ian Insists He’s Fine Winning or Losing Elena. “You know what’s funny,” Smolder Hotter says with a half-smile. “Paul and I joke about this, because we do know each other and we love each other, and everybody wants everyone to win, but sometimes when you lose, you still win something. That’s kind of a cool metaphor for life. Just remember this, second place is the first loser.” So…everyone wins?

4. One More Finale Tease: “In the finale, Damon and Stefan really start to love each other. In this situation, heartbreak and failure and triumph brings them together. For me obviously, a lot of bad stuff happens. So it’s very cool for us to finally come together. Now, by the way, it might get boring and then we will be trying to kill each other in season four!”


Kort promo för The Vampire Diaries 3x20 - Do Not Go Gentle

Avsnitt 19 var väldigt mycket drama, romantik, skräck och blod.. Vad tyckte ni om avsnittet - ni som sett det? Nästa vecka är det dags för skoldans då avsnitt 20 sänds, Do Not Go Gentle. Här nedan är den korta promon till avsnittet. Spoilers för er som inte sett fram till avsnitt 19.


Första bilderna från The Vampire Diaries 2x21 - Before Sunset

The Hollywood Reporter har släppt de första sju bilderna, varav Paul är med på fyra stycken, för avsnitt 21, Before Sunset, av s3. Avsnittet kommer att sändas i USA torsdagen den 3 maj. Se resten av bilderna här.


Ny design på Paul Wesley Sweden

Hej fina läsare! Eftersom vi rör oss mot ljusare tider och mot sommaren så tänkte jag att jag piggar upp bloggen lite! Lite ljusare färger, ny header och nya bilder i menyn. Kommer ännu att rätta till lite småsaker.

Vad tycker ni om den nya designen på PWS?
UPDATE : Är det bättre med blå färg eller beige? Eller vilken färg vill ni se?


Paul kommer att vara på "Creation Orlando Salut To The Vampire Diaries"

Creation Entertainment har bekfräftat att Paul kommer att tillsammans med Nina Dobrev och Ian Somerhalder att vara på ett event i Orlando, Frorida som heter "Creation Orlando Salut To The Vampire Diaries". Eventet tar plats 8-9 december i år. Hittills är Paul, Nina och Ian bekfräftade för att vara där söndagen den 9 december. Vid det laget kommer vi att ha sett några avsnitt av säsong 4, så det är det eventet kommer att handla om (i största lag).


Preview med Julie Plec för 3x19 - Heart Of Darkness

En preview med producern Julie Plec har kommit ut inför morgondagens avsnitt i USA, Heart Of Darkness. Hon berättar lite om vad vi kan förvänta oss i avsnittet och så visas lite nya klipp. Stora spoilers för er som inte sett de senaste avsnitten!


Officiell synopsis för 3x22 - The Departed - säsongsfinalen

Nu har CW släppt handlingen för avsnitt 22, säsongsfinalen, av The Vampire Diaries. Detta avsnitt, det sista avsnittet av säsong 3, sänds torsdagen den 10 maj i USA och lite längre in mot sommaren sänds avsnittet i Sverige på TV6. Markera texten nedan för att läsa. Fast du ser i svensk takt kan du ändå läsa detta, eftersom det inte avslöjar så mycket.

THE SECRET HERO —
Determinded to protect his sister, Jeremy (Steven R. McQueen) makes a decision that will change everything. In the harsh reality of the present situation, Elena (Nina Dobrev) longs for simpler times when her parents, Grayson (guest star Jason MacDonald) and Miranda (guest star Erin Beute), and Aunt Jenna (guest star Sara Canning) were still alive and her biggest concern was her relationship with Matt (Zach Roerig). Stefan (Paul Wesley) and Damon (Ian Somerhalder) leave Mystic Falls together on a mission, but soon split up when Elena needs one of them. Caroline (Candice Accola) and Tyler (Michael Trevino) are forced to make a life-changing decision.Finally, Bonnie (Kat Graham) makes a secret deal that has heartbreaking consequences

Video från New York utanför "Live! With Kelly"

Nu har det kommit ut en liten video där vi ser Paul skriva lite autografer och pratar lite med sina fans. Helt galet hur mycket paparazzis det finns! Videon är från måndagen den 16 april då han gästade "LIVE! With Kelly".


Bilderna från The Vampire Diaries 3x20 - Do Not Go Gentle i bättre kvalitet

Dessa bilder har vi sett förrut, men nu har de postats ut på internet i mycket större format och dessutom mindre suddiga. Bilderna är från avsnittet som sänds i USA den 26 april, Do Not Go Gentle.


Ny The Vampire Diaries poster för de sista avsnitten av s3

En ny poster, dock med en gammal bild, har postats för de sista avsnitten av säsong 3. Det som gör postern annorlunda är att den är redigerad mörkare och har texten "Soon The Last Drop Will Be Drawn".


Trailer till Pauls kommande film - The Baytown Disco

Nu har trailern släppts för Pauls nya film, The Baytown Disco, där vi bla. ser skådespelarna Eva Longoria och Billy Bob Thornton. Tyvärr går inte trailern att posta direkt här, men klicka er in här för att se den. Paul ser vi vid ungefär 2:11.


Två nya bilder från flygplatsen i Toronto på Paul och Torrey

Paul och Torrey brukar oftast hinna undan alla paparazzis som står och väntar på dem på flygplatsen, men i Toronto den 14 april (på lördagen) fångades de på två bilder. De var då på väg till Toronto Wizard Of World Comic Con.


Paul och Torrey ute i New York igår

Paul och hans fru Torrey Devitto sågs gå arm i arm på New Yorks gator igår (den 17.4). De var ute på en liten shoppingtur! Vi ser bla. när Paul provar ett par skor. Klicka för att få bilderna i full storlek.


Kanadas promo för The Vampire Diaries 3x19 - Heart Of Darkness

Nu har Kanada släppt sin promo för veckans avsnitt av The Vampire Diaries, Heart Of Darkness. Avsnittet sänds i USA natten mellan torsdag och fredag och vi kan se det online kort efter. Spoilers för er som inte ser i am. takt (och annars också eftersom denna promo avslöjar ganska mycket om 3x19!).


Bilder på Paul från New York igår

Några bilder när Paul skriver autografer och hälsar på fans (på väg till en intervju) utandför sitt hotell i New York har kommit ut. De flesta bilderna är taggade, men här nedan kan ni se dem som är otaggade och skarpa.

Även några bilder som är tagna efter att Paul gästade "Live! With Kelly" har kommit ut. Bilderna är tagna när han kommer ut från studion på väg tillbaka till sitt hotell. Miniatyrbilderna är därifrån, klicka för större.Radiointervju med "Cosmo Radio Wakeup"

Paul har gjort en kort radiointervju bara för någon dag sedan med "Cosmo Radio Wakeup" där han svarade på tre olika frågor. Tyvärr går intervjun inte att posta direkt här på bloggen, men klicka på de understrukna länkarna för att lyssna. 1) Att han har bytt efternamn (från Wasilewski till Wesley). LYSSNA HÄR. 2) Att han alltid har varit en 'Jersey Boy'. LYSSNA HÄR. 3) Om sin frus, Torreys, beroende av Robert Pattinson. LYSSNA HÄR.

Paul svarar på frågor på The Vampire Diaries Chicago Comic Con

TV Fanatic var med i Chicago när det var ett The Vampire Diaries event där i helgen. De skrev ner några frågor som Paul svarade på. Det är på engelska, men det är ganska så simpel och enkel engelska så jag tror att ni förstår.

What was it like going from playing a werewolf to playing a vampire?

I went from playing a werewolf Wolf Lake to an angel on Fallen to a vampire on The Vampire Diaries. I’m covered all the mythological characters in my career. I’m gonna be a Succubus in my next role. I found playing a wolf was more innate for me… vampires are less animalistic and more like… poets. It takes a lot more work as an actor.

What was it like working with dolphins in Beneath the Blue [which The CW aired a few weeks ago]?

I’m trying to be this cool vampire and here I am petting dolphins. I feel like it could have stayed in the video section. Instead, our Vampire Diaries viewers tune in on a Thursday night to see Stefan the Ripper and instead they see me, snorkeling.

What was your favorite TVD episode?

Definitely, the 1920s Ripper [in "The End of the Affair"]. It was a lot of fun for me to play uninhabited Stefan who was just dark and evil and had no conscience. It was the antithesis of what I had been playing in season one and two. I really hope I get to revisit that era.

Would you ever like to direct?

Yeah, in fact I’m lobbying to direct. I need to convince the producers to let me direct an episode next year. I think I’d do a swell job… I have very strong opinions when it comes to directing… so I’d like to put my money where my mouth is.

If Stefan and Damon were humans for a day, what would they do?


Nothing they can’t do now. I mean, what can’t they do now? Oh… reproduce! There would be like seven Stefan babies.

If you could change one thing about Stefan, what would it be?

Look, I think the Elena/Stefan storyline is an integral part of the show. I think their love is infinite and blah, blah, blah… but, at a certain point, I think he should stop being so mopey… I love the dark side of this character and when he falls into that overprotective, sort of father mode, I’m like ‘Oh, I don’t wanna do this.’ But I’m so grateful for the character, so… not a lot.

How did you get started in acting?

You know the theme from Jeopardy? When I was young, I was singing that and my mom was like, ‘That’s so good!’ and she put me in acting class.

What’s the funniest thing that ever happened on set?

It’s in the blooper reel from season one. We all thought we were so cool in our 1920s wardrobe… and then Nina fell on her ass in that big dress. It was great. We needed it. She didn’t get hurt, so it was great.

What was your hardest scene to shoot and why?

Remember that scene when I’m on the phone with Elena, at the end of an early season three episode? When I was shooting that scene, we were outside, in public, and, God bless the fans, but there were like 40 fans in my eye line. And I to be on the phone, keep my eyes up and look directly at these people who were, like, waving. I was supposed to be having this really intense scene, crying, calling Elena… But they filmed it and edited it and made me look like I was a good actor.

If Stefan could form an alliance with another fictional vampire, who would it be and why?


R. Patt? We’d be the duo with really quaffed hair, invading your hair salons… or maybe Willem DaFoe in Shadow of the Vampire. We’d sit in his cave and discuss issues, vampire issues.

What’s your favorite type of music?


I think I like every kind of music imaginable, except, what is that? [Makes techno sounds.] I like old music, like 60s, 70s. I like swing! When I was wanna feel mature and cool, I put on swing music.

What would you do if you woke up one day and you were in Ian’s body?

Jesus Christ! Pass out from anxiety… do I get a time limit? Can I get out? Because if that’s the case, I’ll probably go make a fool of myself. Walk around the mall. Hit on some babes. ‘What’s up, babe? Yup, it’s me.’

What cologne do you wear?

I don’t wear cologne. I’m not a cologne guy. All natural, baby.

If you could have three wishes, what would they be?


I wouldn’t mind having the show movie to Vancouver because I love Vancouver. Then I could snowboard everyday… I’d want there to be a Stefan and Damon episode where they get to go off and venture throughout Europe and we get to shoot on location. Didn’t Gossip Girl do that? Why the Hell do they get to go to Paris and we don’t? It’s ridiculous.

What do you like to do in your free time?

I love to relax. I love snowboarding. I really love traveling, that’s why I do so many of these conventions. I love going to all these cities. You guys are secondary [laughs]… I love eating food and wine.

If you weren’t an actor, what profession would you have right now?


I know what I was aspiring to do. I was big into hockey, but I never would have made it. I really wanted to get into journalism. I wanted to be an investigative journalist.

What is it like working with Joseph Morgan?

I just love him… He’s very committed to what he does. When we do a scene, I know he’s always gonna know his lines, always gonna know what he wants to do. And I appreciate that.

What would be your dream role and who would direct you?

My favorite book is Catcher in the Rye. I don’t think I’d ever want to see it as a film, but if it’s a dream world, I would play Holden Caulfield… and I would want Stanley Kubrick to direct.

If you could write for Stefan, what would you write?

I would make Stefan dark, dark, dark, dark. I would write flashback episodes like every other episode. I would explore every era.


Webbklippet för The Vampire Diaries 3x19 - Heart Of Darkness

I förra inlägget postade jag intervjun som Paul gjorde med Kelly där det även fanns ett klipp från nästa avsnitt av The Vampire Diaries. Här nedan kan ni se bara klippet med Damon, Stefan och Elena.


Pauls intervju med LIVE! With Kelly (+ 3x19 webbklipp) och en bild

I intervjun pratar de främst om The Vampire Diaries. Intervjun innehåller också ett exklusivt klipp från The Vampire Diaries 3x19 - Heart Of Darkness. Klippet börjar vid ungefär 6:05 där vi får se Damon, Elena och Stefan ha ett litet samtal. Det slutar vid ungefär 6:57 för er som vill spola över det. Spoilers för er som följer med The Vampire Diaries i svensk takt.


Paul i NYC

Paul har flugit vidare till New York! Idag har han gått runt i New York City och shoppat och han har twittrat om att han snart skall intervjuas av Kelly (Live With Kelly). Lägger såklart ut intervjun och bilder när de kommer ut.

Gammal bild på Paul i New York

Paul bekräftad till Teen Choice Awards 2012

Paul kommer den 7 augusti att vara på Teen Choice Awards som ordnas varje år vid ungefär samma tidpunkt. Ungefär som alla People's Choice Awards och så, men detta award är mera för ungdomar och tonåringar.

Paul, Nina Dobrev och Ian Somerhalder på Teen Choice Awards 2011.

Del två och tre av panelen från Toronto Wizard Of World Comic Con

Nu har del två och tre (sista delarna) av panelen som Paul och Torrey gjorde på lördagen i Toronto, Kanada kommit ut. Om ni vill se del ett av panelen är det bara att klicka här. Inga stora spoilers för er som inte sett de senaste avsnitten.


Mera bilder från The Vampire Diaries Chicago Comic Con

Det har kommit ut lite nya bilder (suddiga dock) från eventet som Paul var på i Chicago nu i lördags, The Vampire Diaries Chicago Comic Con. För att se de mindre bilderna i full storlek - klicka på dem.


Grattis på årsdagen Paul och Torrey!

År 2007 blev Paul och Torrey tillsammans under inspelningen av filmen Killer Movie. Den 16e april 2011, för ett år sedan, hade de en privat ceremoni och gifte sig. Så grattis på ett årsdagen till Paul och Torrey!


Bilder från The Vampire Diaries Chicago Comic Con

Kommer ni ihåg när jag skrev om missförståndet om eventen det blev igår? Iallafall så var Paul i Chicago för en snabbis tillsammans med Zach Roerig (Matt) och svarade på lite frågor. Klicka på bilderna för full storlek.

 


Bilder från Toronto Wizard Of World Comic Con

Nu har det släppts ut lite mera bilder från The Vampire Diaries eventet som Paul och Torrey (Devitto) var på igår i Toronto, Kanada. De små bilderna är klickbara!


Datum för tourer - The Vampire Diaries Official Convention


Video från eventet igår

Just nu är det mycket rådd med eventet igår. På vissa platser står det att det var ett event i Chicago medans det nu står att det var ett event i Toronto, Kanada som hette Wizard World Toronto Comic-Con (som jag skrivit om tidigare). Förlåt för att det ändras, men alla gör vi misstag ibland, eller hur? Uppdaterade även förra inlägget med ny information!

Här nedan kan ni iallafall se lite av panelen från eventet igår. Det är Torrey Devitto och Paul som svarar på frågor. Vissa frågor kan spoila er som ser i svensk takt lite, men inte så farligt.


Promo för The Vampire Diaries & The Secret Circle

Både The Secret Circle och The Vampire Diaries är tillbaka nu kommande vecka, torsdag! För att fira det så har CW släppt en ny promo, med nya klipp, för serierna. Observera dock för väldigt mycket spoilers! Om ni tittar på The Vampire Diaries i svensk takt rekommenderar jag att ni inte ser denna video.


Paul är i Toronto för Wizard World Toronto Comic-Con

Paul är som bäst i Toronto, Kanada för ett event för The Vampire Diaries. Som sällskap har han Torrey Devitto, Michael Trevino, Daniel Gillies och Matt Davis. Om bara några minuter skall Paul göra en panel som heter Tv After Dark. Nedan ser ni en bild på Paul och Torrey när de skriver autografer.


Dagens bild


Ny poster för The Vampire Diaries 3x19 - Heart Of Darkness

Även om Paul inte är med på denna poster tänkte jag ändå publicera den eftersom den är The Vampire Diaries relaterad. Den 19 april, om mindre än en vecka drar The Vampire Diaries igång igen med ett nytt avsnitt i USA.


Paul twittrar om liten flygolycka

Paul har varit med om en liten flygolycka. Vi har ännu inte fått veta hur det har gått, men han har twittrat om att blixten från åskan träffade deras plan. Vi skall hoppas att alla mår bra, inklusive Paul. Vi vet inte heller om han var i planet eller om det var på marken när det träffades.


Julie Plec pratar om avsnitt 3x20 - Do Not Go Gentle

Sista bilden som släpptes på Stefan och Elena för avsnitt 20 lämnade oss i chock. Elena gråtandes i Stefans famn. Om ni tittar riktigt noga så vet ni varför Elena gråter. På Elenas hand finns det blod och nu har Julie Plec gett oss lite spoilers för skoldansavsnittet "Do Not Go Gentle".

“It’s an ‘a lot has happened in our lives, a lot has torn us apart’ cry,” Plec says. “A lot has gone down on the evening of the decade dance, and it’s two people who really just need to hold each other. They need to feel something with each other. It’s a beautiful moment, but it is sad. That’s a very sad episode.”


Ny promobild för säsong 3 av The Vampire Diaries

En ny promobild på Paul från säsong 3 av The Vampire Diaries har kommit ut. Även en poster som vi sett tidigare har kommit ut i ett nytt format, denna gång utan text.


Svar på kommentar

Louise : Du bloggar så himla bra!!! :D Awesome! Var kan jag hitta din privata blogg, twitter?

svar : Hej Louise! Vad glad jag blev när jag läste din kommentar, du är jättesöt och snäll! Härligt att du gillar bloggen! Min privata blogg hittar du här och på twitter heter jag @martanummenmaa. Kram!


Paul pratar med TV Guide om Damon och Stefan

TV Guide's reporter Robin Ross har pratat lite med Paul som berättar lite kort om Stefan och Damons bröderskap och deras förhållande till varandra. 

“Stefan and Damon will always love each other, but they’ll always be in love the same girl. They’ll die that way or they’ll live that way for the rest of their lives.”Bilder från TV Out of the Box

Nu har lite bilder på Paul och Torrey Devitto kommit ut från gårdagens event. Eventet tog alltså plats i Beverly Hills, där Paul kommer att vara resten av helgen tillsammans med några av sina kollegor.


Paul och Ian med i det nyaste numret av norska Frida

En liknande artikel som var med i den nyaste svenska tidningen Frida har nu också publicerats i den norska Frida tidningen. Lite fakta, bilder och ett test - ett helt uppslag på båda killarna!


Ny The Vampire Diaries poster för KCV och World Community

Själva bilden på Paul, Ian Somerhalder och Nina Dobrev är inte ny, vi har sett den förrut. Själva postern som de har klippt ihop för KCV och World Community är dock ny.


Ny bild från The Vampire Diaries WRAP Party

På bilden ser ni Michael Trevino, Paul (inringad), Nina Dobrev och Ian Somerhalder. Bilden är jättesuddig det är en paparazzibild från ganska så sent den kvällen.


Paul på TV Out of the Box - Paley Center

Igår kom Paul fram till Beverly Hills där han skall vara denna helg. Han gick också på ett event som kallas "TV Out of the Box" vid Paley Center tillsammans med bla. sin fru Torrey, Candice Accola, Steven R. MQueen och Michael Trevino. Hittills har det bara kommit ut två suddiga bilder, men jag postar upp mera efter hand! Ni kan läsa mera om det här.


Torrey twittrar bild på henne och Paul

Paul njuter fullt av att vara ledig! Han spenderar mycket tid med sin fru Torrey som bäst och igår besökte de en restaurang och åt middag tillsammans. Torrey lade upp en bild på sin instagram (@beaunechka) på henne och Paul med bildtexten "Trivia- who are we, and where are we?? Take a wild guess!".


Paul med i senaste numret av Frida

Fick ett tips av Johanna på DELENASWEDEN att Paul är med i senaste numret av Frida. Cyklade själv in till stan och köpte Frida där det fanns en artikel om både Paul och hans kollega Ian Somerhalder. Bilderna är från denna blogg. Där kan ni även se fler bilder från FRIDA där man kan göra testet om man passar bättre ihop med Ian eller Paul.


Dagens bild


Officiell synopsis för 3x21 - Before Sunset

CW har släppt handlingen till avsnitt 21, Before Sunset, som sänds den 3 maj och det är nästsista avsnittet som vi har kvar av säsongen. Markera texten nedan för att läsa. 

A DAY WITHOUT A VAMPIRE — Klaus acts on his intentions to leave town with Elena (Nina Dobrev), but finds resistance from a surprising new enemy. Bonnie (Kat Graham) calls on Abby (guest star Persia White) to help her with a difficult spell. As events spiral out of control, Elena is determined to protect Caroline (Candice Accola), Damon (Ian Somerhalder) and Stefan (Paul Wesley) enlist Tyler’s (Michael Trevino) help, while Bonnie and Jeremy (Steven R. McQueen) take a terrifying risk to make sure her spell is effective. Damon and Stefan have a surprisingly candid conversation about the future.

Ny bild från Global Roots middagen

Michelle, som var en av de två lyckliga damer som fick äta middag tillsammans med Paul och Torrey, har twittrat denna bild på henne, Paul och Torrey från middagen. Dessutom har hon skrivit mycket fina saker om Paul och Torrey på sin twittersida. Ni kan titta in här för att läsa!


Bilder från 3x20 - Do Not Go Gentle

Zap2It har släppt några exklusiva bilder från avsnitt 20, "Do Not Go Gentle", som sänds den 26 april i USA. Förutom de här bilderna (och några andra inne på Zap2It) så har det kommit ut lite information om avsnittet. Informationen innehåller inga stora spoilers!

Bilderna här nedan är lite suddiga och oskarpa eftersom jag förstorat dem. Ni kan se orginalbilderna här.


Ännu en ny promoposter för s3

Som ni säkert märkte så var inte Joseph Morgan (Klaus) med på den tidigare postern, men nu har EW släppt en på Klaus, Elena, Stefan och Damon. Om ni vill läsa mer, klicka här. Spoilers för er som inte har sett fram till avsnitt 18, Murder Of One. Texten är också från avsnitt 18, så ni skall inte vara förvirrade för er som ej sett 3x18.


Paul bekräftad för The Vampire Diaries Con i New Jersey

Just nu är det mycket om flera olika events som tar plats. Den 18-19 augusti kommer Paul att vara i Parsippany-Troy Hills som ligger i New Jersey. Paul kommer endast dock att göra en panel tillsammans med Ian Somerhalder söndagen den 19 augusti. Dagen före kommer fansen mest att ha olika tävlingar och andra roligheter.


The Vampire Diaries Fan Convention nu i helgen

Ett oficiellt konvent för fans till The Vampire Diaries kommer att ta plats nu i helgen den 14-15 april i Chicago. De som kommer att finnas där förutom Paul är Kat (Bonnie), Zach (Matt), Michael (Tyler) och Matt (Alaric). Också några andra från The Vampire Diaries kommer att vara där, men endast som "gäster".

Konventet kommer att bestå av paneler, olika gäster, tävlingar och massa annat roligt. Själva konventet tal som sagt plats i Chicago mellan lördag och söndag nu i helgen, 14-15 april.Ny The Vampire Diaries säsong 3 promobild

Även fast säsong 3 närmar sitt slut så är det ännu inte slut med posters. En ny poster på Stefan, Elena och Damon (Paul, Nina och Ian) har släppts. Nedan kan ni se den både med text och utan.


Dagens bild


Paul bekräftad för Wizard World Comic Con 2012

Paul kommer nu i sommar, den 6 juni, att vara i Toronto för Wizard World Comic Con. Även det är som alla andra en panel där man får ställa skådespelarna lite frågor och de svarar. Juni verkar bli månaden som Paul har mycket att göra eftersom han också kommer att finnas på en panel i Philadelphia den 2 juni. 


Ny bild på Paul

I höstas postades en bild på Pauls twitter när han åker motorcykel och nu har det kommit ut en ny bild. Denna gång ser vi en fullständig bild med Paul sittandes på sin motorcykel!


Bilder från The Vampire Diaries WRAP Party

Jag skrev tidigare i helgen (5.4 - torsdag) om att Paul och hans kollegor firade att de var klara med inspelningarna av säsong 3 av The Vampire Diaries. Nu har det kommit ut två bilder där ett fan mötte Nina & Paul.


Paul och Torrey på Global Roots middag

Igår ordnades middagen som lottades ut genom Global Roots, en sk. "välgörenhetsgrej" som Torrey (Devitto) och Paul ordnat. Två lyckliga damer, Michelle & Natalie, fick äta middag med paret igår och både Paul och Torrey twittrade om att det var en trevlig kväll. Torrey laddade även upp en bild på de alla fyra.


Fanvideo : Eternal Destiny

Eftersom The Vampire Diaries är på paus så finns det inte så mycket nyheter kring det, tyvärr. Skulle då vilja passa på att visa denna underbara Stefan och Elena video som är gjord av en tjej som kallar sig för ShatteredxDesires.

Om ni inte sett avsnitt 11, 13 och 18, så rekommenderar jag att ni spolar förbi 1:56-2:00, 2:20-2:26, 2:55-2:58 och 3:03-3:09. Det finns även lite andra scener från bla. avsnitt 14, men inget stort.


Torrey Devitto twittrar bild på Paul

Paul spenderar all sin ledighet från The Vampire Diaries tillsammans med sin fru Torrey (Devitto) och vänner. Igår twittrade Torrey om att de var ute och spelade och hon lade även upp en bild på Paul!


PWS vann bloggaward på Candice Accola Sweden!

PWS - Paul Wesley Sweden - har vunnit ett bloggaward på Candice Accola Sweden. Tack så mycket för alla röstningar, ni är underbara! PWS har de bästa läsarna! Skulle personligen vilja tacka och krama om er alla, ni är alla fantastiska! :) Många kramar till er alla och tack för att ni kikar in här varje dag!


Dagens citat

"Ian and Nina are the best coworkers ever. We've all been hanging together since the show started and these three years has been hilarious. Without Ian and Nina it would just be work, but we're all a big happy family. It might sound cheeky, but it's the truth. I love them."


Glad påsk!

Befinner mig på landet som bäst och internetkopplingen här är verkligen dålig! Sitter på telefonen och skriver och det är inte riktigt så tekniskt.. :) Tänkte önska er alla en glad påsk iallafall! Tar en liten paus i bloggandet under påskhelgen. Lägger säkert in något inlägg då och då, beror på hur internet fungerar. HA EN FIN HELG!


The Vampire Diaries WRAP PARTY igår

Igår twittrade Ian Somerhalder om att de hade ett sk. wrap-party för The Vampire Diaries. Enligt källor var Paul på plats med Torrey för att fira att säsong 3 är färdigfilmad. Tyvärr finns inte några bilder ute.


Paul gästar LIVE! with Kelly den 16 april

Måndagen den 16:e april skall Paul vara gäst på talkshowen "LIVE! with Kelly". Paul kommer att bli intervjuad om The Vampire Diaries, sitt personlinga liv och lite om sin nya film, "The Baytown Disco".


Officiell synopsis för 3x20 - Do Not Go Gentle

CW har nu släppt den officiella handlingen för avsnitt 20 av The Vampire Diaries, Do Not Go Gentle. Avsnittet sänds i USA torsdagen den 26 april. Markera texten nedan för att läsa! Observera spoilers!

WHAT THE WORLD HAS TO OFFER — Alaric (Matt Davis) finds an unexpected ally to guide him on his dangerous new path, while Damon (Ian Somerhalder) and Meredith (guest star Torrey Devitto) try to figure out what their next move should be. At the school’s 1920s Decade Dance, Bonnie (Kat Graham) asks Jamie (guest star Robert Ri’chard) to go with her and, at Caroline’s (Candice Accola) suggestion, Elena (Nina Dobrev) asks Stefan (Paul Wesley) to be her date. Caroline is pleasantly surprised when Tyler (Michael Trevino) shows up at the dance determined to sweep her off her feet, but Klaus (Joseph Morgan) does his best to come between them. The dance takes a deadly turn when Damon and Stefan realize they need the help of Matt (Zach Roerig), Jeremy (Steven R. McQueen) and especially Bonnie to undo a spell that could prove devastating for everyone.

 


Sidor där ni kan titta på The Vampire Diaries online

Kan du rekomendera ngn hemsida där man kan se tvd (alltså efter amerikansk tid) :) ?

svar : Javisst! Själv använder jag mig helt och hållet av två sidor! I första hand tvshow7.eu eller så ser jag på tv-links.eu! Avsnittet kommer upp direkt som avsnittet är sänt i USA och det är i bra kvalitét! Dock kan man inte se avsnitten med svensk text! Kramar! :)


Paul med en kattunge i famnen

För några veckor sedan hittade Ian Somerhalder (Damon) massa kattungar på inspelningsplatsen av The Vampire Diaries. Han twittrade igår att han nu tar dem hem till sig. Det har också postats en bild på Paul när han håller i en av kattungarna! Bilden är från Torrey Devittos instagram. De befinner sig i Atlanta med Pauls systrar som bäst.Stefan och Elena kommer att gå tillsammans på skoldansen i 3x20

I avsnitt 20, Do Not Go Gentle, kommer Stefan och Elena att gå tillsammans på skoldansen - "The Decade Dance" som det är frågan om. TV Guide ger oss lite spoilers för avsnitt 20.

What’s coming up for “Stelena” on The Vampire Diaries? I really miss them.

Tv Guide : "Though Stefan and Elena haven’t been butting heads quite as much lately, don’t expect them to get swept up in another love affair. Still, they’ll make progress in a late April episode when Stefan escorts her to the 1920 Decade Dance. When he picks her up for the soiree, the pair will share a sweet exchange reminiscent of their early dating days."


Pauls systrar på besök hos Torrey & Paul

Paul har precis blivit klar med att filma in säsong 3 av The Vampire Diaries och Pauls systrar är som bäst på besök hos Torrey och Paul! De anlände igår och har sedan dess umgåtts med Paul och hans fru Torrey Devitto.


Säsong 3 av The Vampire Diaries färdigfilmat!

Flera av Pauls kollegor på The Vampire Diaries har twittrat att de är klara med säsong 3. Eftersom de två andra huvudrollerna, Ian och Nina, är klara så tror jag också att Paul är det. 


Ny bild på Paul och hans syster Leah Wasilewski

Pauls yngre syster Leah har lagt ut en ny bild på henne och Paul med bildtexten "Brotha". Ni kan följa Leah på twitter här. Bilden hittade jag dock på hennes instagram.


PWS nominerad till Blogawards på Candice Accola Sweden

Ni läsare betyder så mycket för mig! Just nu är jag nominerad på Candice Accola Sweden för 'Bästa Blogg om kändis/skådespelare'. Jag tackar er som röstar på PWS, dock så tänker jag inte tvinga er att rösta! Ville bara säga att ni läsare är underbara! :) Ni lyser upp min dag! Om ni ändå vill lägga en glädjande röst på mig så kan ni göra det här.

TACK LÄSARE! Ni är guldvärda allihop! Skulle vilja träffa er alla och ge er en stor kram!

Dagens bild


Nya outtakes från fotograferingen med Entertainment Weekly

Några nya outtakes från fotograferingen som Paul, Ian Somerhalder och Nina Dobrev gjorde för några/någon månad sedan för Entertainment Weekly (EW) har kommit ut. Ni kan se dem alla här nedan.


Dagens citat

"Being compared to Robert Pattinson is weird. It makes me so uncomfortable. Nine of ten girls in this room would throw me under a bus to get to Edward Cullen."