Paul talar med E!Online om de kommande avsnitten av The Vampire Diaries

"Under avsnitt 19 kommer Elena och Stefan att vara på ett uppdrag och det uppdraget kommer de att tala om deras förhållande och verkligheten av vad de varit med om. Det är en bra historia och innehåll som gör det möjligt att de två kan vara nära i en situation och tillåter lite intimitet."

Annat som Paul säger är att publiken/tittarna kan se fram emot att Stefan och Elena kommer att komma ett steg närmare varandra i slutet av säsongen för en potentiell återförening.

Paul "varnar" dock ändå fansen och säger att saker och ting mellan Stefan och Elena inte komer att vara detsamma som deras förhållande var i säsong 1.

Paul uppger också att i säsongsfinalen kommer vi att få se en flashback med den omtalade 'Gilbert-olyckan', dvs. bilolyckan när Elenas föräldrar dog och Stefan räddade Elena.

Slutligen så berättar Ian Somerhalder, som igår berättade om säsongsavslutningens titel, att det sista avsnittet av säsong tre kommer att få tittarna att gråta. "Det är verkligen dynamistiskt. Så mycket kommer att hända!".


Kommentarer



Namn
Kom ihåg?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg/hemsida?: